Overslaan en naar de inhoud gaan

Young Colfield

40 medewerkers

Onze kernwaarden en de programma's die daarop aansluiten

Hallo, wij zijn Young Colfield. Aangenaam! Om te zien of we een mooie match voor elkaar zijn, is het belangrijk om te weten hoe wij naar de wereld kijken. Voor welke route wij kiezen. Daarom stellen we ons graag aan je voor.

Impact leren maken als jezelf

Met persoonlijke kracht drijven we onszelf, maar ook de wereld aan. Daarom ligt onze focus op het begeleiden van onze trainees in hun ontwikkeling. Zowel op persoonlijk niveau als op inhoud. Dat is ook ont-wikkeling: onbewuste gewoontes en gedachten leren herkennen, en daar zelf de regie over voeren. Zo ontdek je dat je al bent wie je hoort te zijn: jezelf

Onze kernwaarden

Betrokkenheid

Oprechte aandacht, voor jezelf, je (werk)omgeving en anderen.

Echtheid

Elk mens is uniek, met zijn eigen kleur. Dus laat, vol trots, die van jou zien.

Bewustzijn

Sta bewust in het leven, door middel van reflectie en de wil om te groeien.

Eigenaarschap

Neem verantwoordelijkheid voor jezelf, jouw rol en je ontwikkeling.

Wij zijn onze mensen, en onze mensen zijn wij

En onze mensen zijn allemaal, stuk voor stuk heldere geesten met een gezonde ambitie en eigen persoonlijkheid. Wij moedigen iedereen aan om vol trots naar voren te stappen en onbevangen zichzelf te laten zien.

Professioneel (zelf)bewustzijn

Wij bieden jonge talenten een plek waar ze werkervaring op kunnen doen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Met kennis én gevoel. Tijdens coachingsessies en trainingen leer je o.a. over persoonlijk leiderschap en gezonde zelfreflectie . Maar ook praktische skills zoals presenteren en  communicatie.

 

Al deze inzichten en kwaliteiten worden voortdurend ingezet tijdens de inhoudelijke uitdagende opdrachten bij opdrachtgevers als ING, ABN Amro, Budbee, innovatieve start-ups en overheidsinstellingen .

Wat onze trainees van ons vinden

“Samen met leeftijdsgenoten krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen binnen diverse organisaties, en leer ik hoe ik waarde toevoeg door volledig mezelf te durven zijn.”

Steven -  Talent Program

Organisatieadviseur bij Gemeente Utrecht

 

 "De wijze waarop zelfbewustzijn en gelijkwaardigheid centraal staan bij Young Colfield, maakte dat ik wist dat ik mijn nieuwe uitdaging gevonden had."

Jasmine - Talent Program 

Projectmanager bij Bevolkingsonderzoek Nederland

 

"Tot nu toe hebben mijn ervaringen met de persoonlijke ontwikkelreis die Young Colfield belooft ook daadwerkelijk aan die beschrijving voldaan. "

Tijmen - Young Expert IT Program

Functioneel Adviseur bij Telengy

Samen verbeteren

Onze trainees werken niet voor hun opdrachtgever, maar mét hun opdrachtgever. Zonder pretentie, met hun eigen vernieuwende ideeën. Talent met lef en ambitie. Met persoonlijke kracht de wereld aandrijven.

Upcoming events