Overslaan en naar de inhoud gaan

Lidl Nederland

21000 medewerkers

Werken bij Lidl Nederland

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Zo zijn we groot geworden. Inmiddels staat de teller in Nederland al op 440 filialen. En we groeien nog steeds. Onze producten vallen in de prijzen, steeds meer klanten waarderen onze unieke formule én we zijn uitgeroepen tot Top Employer. Wil jij het beste uit jezelf halen in deze dynamische omgeving? Lidl biedt volop kansen.

 

De Lidl mentaliteit

Bij Lidl werken ruim 21.000 mensen. Allemaal hebben ze hun eigen achtergrond en kwaliteiten. Maar één ding hebben ze gemeen: de Lidl mentaliteit. Ze houden van afwisseling, weten van aanpakken en zetten nét dat stapje extra. Zo zorgen we er samen voor dat we in een positieve sfeer het beste uit onszelf en elkaar halen én dat onze klanten graag terugkomen.

Traineeship bij Lidl

Pas afgestudeerd? Bij Lidl kun je twee keer per jaar - in maart en september - op verschillende afdelingen starten als trainee. Een traineeship biedt jou dé perfecte start van jouw loopbaan en een mooie kans om door te groeien binnen Lidl. Bijvoorbeeld tot specialist in jouw vakgebied of leidinggevende op het hoofdkantoor of in de regio. In korte tijd leer je Lidl van binnen en buiten kennen. Je krijgt vanaf het begin verantwoordelijkheid. Dat maakt een traineeship bij Lidl leerzaam en heel uitdagend. Ambitieus? Pak je kans bij Lidl!

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Als supermarktketen hebben we een grote impact op de wereld om ons heen. Daarom zetten we ons al jaren bewust in voor duurzaamheid. Om onze duurzame ambities waar te maken, werken we intensief samen met leveranciers en maatschappelijke organisaties. We kijken kritisch naar ons assortiment, naar de manier waarop we onze filialen bouwen en naar verspilling van voedsel en grondstoffen. Door keuzes te maken die beter zijn voor mens, dier en milieu, maken we duurzame producten betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Zo vergroten we onze positieve impact!

De grootste supermarktketen van Europa

Lidl is onderdeel van de Schwarz-groep, de grootste supermarktketen van Europa. Met 440 winkels, 21.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken uit het Nederlandse supermarktlandschap.

Je kunt bij ons terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. Lidl biedt de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs en is sterk in vers. Maar liefst tien keer werden we uitgeroepen tot Beste supermarkt in Groenten en Fruit. Sinds 2016 kun je voor een breed assortiment non-food artikelen ook terecht bij onze Lidl-webshop.

 

Upcoming events