Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentpool

Heb je je aangemeld voor onze Talentpool, dan begeleiden onze career consultants je persoonlijk richting top werkgevers.
Aanmelden Talentpool

Stap 1

Inschrijven

Stap 2

Contact en begeleiding

Stap 3

Droombaan

Recensies van kandidaten

Amy
Amy
Accountant Candidate
4.5

"Dankzij de Talentpool van Moongro heb ik mijn droombaan gevonden. Moongro wist echt mijn persoonlijke eigenschappen te ontdekken en hierbij de best passende baan te vinden"

Persoon
Rudy Broeders
Candidate
4.5

Ik werd fantastisch geholpen en begeleid door Suzanne! Ze heeft het beste uit mij gehaald en wist zo precies wat er nodig was om mij aangenomen te laten worden bij Talent & Pro! Ik had me geen betere recruiter kunnen wensen!

Person
Rik Sneek
Candidate
5

Op zoek naar een traineeship heb ik mij bij de talentpool ingeschreven om te kijken of zij mij konden helpen. Ik ben goed geholpen met de voorbereidingen en voor het sollicitatiegesprek. Binnen twee en een halve week na het eerste contact had ik een vaste baan!

Persona
Roland Hols
Trainee bij Enigma Candidate
4.5

Toen ik voor mijn eerste baan aan het solliciteren was, kwam ik in contact met Moongro. Ik had op dit moment nog bijna geen ervaring met het hele sollicitatieproces. Een career consultant bij Moongro is toen de schakel geweest tussen mij en het bedrijf en heeft me tijdens het gehele proces op een heel nuttige en prettige wijze ondersteund.

Jeroen
Jasper Bakker
Technisch Trainee Candidate
4

Bij mijn droombaan dankzij TraineeshipsOverzicht.nl: persoonlijke matching en snelle actie. Al een jaar tevreden!