Overslaan en naar de inhoud gaan

&samhoud

120 medewerkers

Over &samhoud

&samhoud is een familie van consultancy- en creatieve boetieks die strategische uitdagingen oplossen met leiders die verandering willen realiseren in hun organisatie en samenleving. Met creativiteit & (gedrags)veranderingsexpertise, ondersteund door AI, technologie & data. Onze expertises zijn organisatieverandering, leiderschap & team, people & technology en serious games voor gedragsverandering. De kracht van onze manier van werken is onze combinatie van grondige analyse, een ongebruikelijke aanpak en intuïtie. Wij hebben een sterke balans tussen specialistische kennis op het gebied van gedragsverandering en een enorme creativiteit in de uitvoering. We leven al 35 jaar volgens ons doel: Together we build a brighter future. We achieve breakthroughs by inspiring & connecting people. Onze kernwaarden zijn Authenticiteit, Vriendschap, Intensiteit & Playfulness. We hebben 150 medewerkers op onze kantoren in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Kuala Lumpur.

Wat bieden wij als werkgever?


Wij bieden een intensieve leeromgeving waarin jij samen met je collega’s topprestaties gaat leveren bij onze opdrachtgevers. Wij bieden een plek om je continu te ontwikkelen, je eigen doelen en waarden te ontdekken en je eigen kwaliteiten te ontwikkelen. Wij hebben veel aandacht voor onze mensen en geloven in het stimuleren van ontwikkeling door leerdagen, trainingsweken, peergroup- intervisie, frequente feedback en coaching on the job.

Het meest bijzondere aan &samhoud zijn onze mensen. Wij zijn mensen die zich herkennen in dezelfde visie en waarden, die energiek en verbindend zijn. Mensen die hard werken, maar ook kunnen spelen.
Daarnaast hebben we een hechte cultuur. De cultuur bij &samhoud laat zich het beste omschrijven door onze waarden Intensiteit, Authenticiteit, Vriendschap en Playfulness.

Upcoming events