Overslaan en naar de inhoud gaan

Meltwater

Telecom / IT
Locatie: Amsterdam
35 medewerkers
Naar de website

Wie zijn wij

Meltwater helpt bedrijven om te groeien en naamsbekendheid op te bouwen. Met het online bedrijfsinformatieplatform van Meltwater worden dagelijks miljarden digitale documenten geanalyseerd. Zo worden nauwkeurig actuele zakelijke inzichten vergaard waarmee 20.000 bedrijven hun markten leren begrijpen, hun klanten kunnen benaderen en de nieuwe bedrijfsomgeving in de social media onder de knie krijgen. Meltwater heeft kantoren in 27 landen en hecht veel waarde aan persoonlijke, wereldwijde service gebaseerd op lokale deskundigheid.

Wie wij zoeken

We zoeken toppers op alle fronten. Verwacht dus een pittig en veeleisend sollicitatieproces. Maar laat dat je niet afschrikken: Als ons kunt overtuigen van je sterke ondernemingsgeest en doorzettingsvermogen, ben je meer dan welkom. Wij willen gretige professionals met goede sociale vaardigheden die kunnen leren en te lachen tegelijk.

Kennismaken en solliciteren bij

Wij doen niet aan muren of glazen plafonds. Wel bieden we een breed scala aan steeds groeiende, professionele mogelijkheden. Ons sales management traineeship vormt de hoeksteen van het bedrijf. Hierin groeien succesvolle werknemers van entry-level salesposities naar wereldwijde sales managementrollen. Bij Meltwater krijg je de mogelijkheid om te groeien, niet alleen persoonlijk, maar ook in je positie binnen het management.