Overslaan en naar de inhoud gaan

MAMALOVES

Werken bij Mamaloves

MARSEILLE

Het begon in een klein, achteraf gelegen atelier in de binnenstad van Marseille, waar we een ouderwetse goudsmid troffen die nog echt, ambachtelijk sieraden graveerde. Met de hand, en met zoveel liefde dat het ons ontroerde. Hij koppelde elk sieraad aan een bijzonder persoon of een speciaal moment, en maakte het zo tot een uniek stuk. Daar, ter plekke, werd MAMALOVES geboren.

KEEP YOUR LOVED ONES CLOSE

Ook wij graveren volgens ambachtelijk recept sieraden. Armbanden, kettingen en losse bedeltjes, om bijzondere, gelukkige of juist verdrietige gebeurtenissen een speciale plek te geven. Voor je lief om dat ene speciale moment te bewaren. Voor je beste vriendin zodat ze gevoelsmatig haar kinderen altijd in de buurt heeft. Voor je dochter die haar eindexamen haalde en die datum zo nooit meer zal vergeten. Om dierbaren te herinneren. Of gewoon voor jezelf, omdat het zo mooi en bijzonder is je geliefden dichtbij je te hebben.

LOVE STORY

De sieraden zijn stijlvol en stoer, tijdloos en hip. Heel goed te combineren met andere sieraden. En heel betaalbaar. Ze vallen op en schitteren in hun eenvoud, en vertellen elke keer weer een andere, speciale love story. Graag leggen wij ook jouw verhaal vast in een uniek, mooi, en draagbaar sieraad.