Overslaan en naar de inhoud gaan

Jacobs Douwe Egberts

FMCG
Locatie: Utrecht
2.100 medewerkers
Naar de website

Werken bij Jacobs Douwe Egberts

Wie zijn wij

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS vinden we het verbazingwekkend wat er kan gebeuren tijdens het drinken van een kop koffie. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie- en theeproducten richt, zijn we er trots op dat we op ieder moment van iedere dag een rol spelen in de levens van miljoenen mensen. Zo’n 12.000 ondernemende en gepassioneerde koffiekampioenen, aanwezig in meer dan 80 landen, vinden elkaar in één gedeelde visie: dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij van houdt.

In Nederland kent vrijwel iedereen onze toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L’OR en Pickwick. Dagelijks zetten ongeveer 2.100 werknemers zich in voor deze merken, verdeeld over onze vestigingen in Utrecht en Joure.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

We bieden medewerkers uit alle disciplines - van Sales en Marketing tot Techniek en Supply Chain - volop kansen om vandaag een bijdrage te leveren aan de koffie- en theebelevenis van morgen. Wij zijn trots op onze gepassioneerde, gedreven medewerkers, die zich niet laten weerhouden door de status quo en in alles wat zij doen perfectie nastreven. Ons doel is even eenvoudig als ambitieus

– JACOBS DOUWE EGBERTS: A coffee for every cup –.

Kennismaken en solliciteren bij

Bij ons werken, betekent dat je impact hebt in een dynamische omgeving. We werken als team, we vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde mensen in een innovatieve omgeving die erop is gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet wordt opgemerkt. Op www.werkenbijJDEcoffee.nl vind je meer informatie over onze openstaande vacatures en stageplaatsen.