Overslaan en naar de inhoud gaan

Evides

Werken bij Evides

Wie zijn wij

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, veilig, schoon èn smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in ondermeer Nederland, België, Duitsland en China.

Het drinkwater wordt voor 80% bereid uit de rivier de Maas, voor 16% uit grondwater en voor 4% uit duinwater. In het drinkwatersegment bezetten we, gemeten naar aansluitingen, afzet en omzet, de tweede plaats in Nederland.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Evides Waterbedrijf heeft een breed scala aan functies maar is voornamelijk op zoek naar technici.

Starters, maar ook meer ervaren technici met een opleiding in de richting Elektrotechniek, Procestechniek, Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek, Maintenance of Chemische Technologie kunnen bij Evides Waterbedrijf aan de slag om mee te werken aan product dat zo vanzelfsprekend lijkt, maar dat zeker niet is.

De stafafdelingen zoals Human Resources, Communicatie, ICT en Finance zijn ook geregeld op zoek naar nieuwe mensen om het team te versterken.

Kennismaken en solliciteren bij

Binnen één week na ontvangst van je sollicitatie sturen we je een ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen drie weken na je sollicitatie nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op om te laten weten of je wel of niet bent uitgenodigd voor een eerste gesprek.​

Als je bent uitgenodigd, dan bevestigen we de afspraak altijd per e-mail. Kort na het eerste gesprek hoor je of je doorgaat naar de volgende ronde.

Op het moment dat we in de sollicitatieprocedure besluiten niet met jou verder te gaan, dan krijg je altijd een reden van de afwijzing. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van onze sollicitatieprocedure. Daarnaast kan - afhankelijk van de functie - een assessment als selectie-instrument worden ingezet. Je kunt bij ons rekenen op duidelijkheid, persoonlijke aandacht en een vertrouwelijke behandeling van je gegevens.

Het kan ook voorkomen dat we jouw CV wel interessant vinden, maar op dat moment geen passende vacature hebben. We zullen je dan vragen of we jouw gegevens in portefeuille mogen houden. Mocht er in de toekomst dan een passende vacature vrijkomen, dan nemen we direct contact met je op.