Overslaan en naar de inhoud gaan

Stedin

3630 medewerkers

Werken bij Stedin

Werken aan een leefwereld vol energie Doe je mee?

Bij Stedin stropen we onze mouwen op voor een duurzame wereld. Door te zorgen voor een betrouwbaar energienet en door ondertussen te werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen gaan we ervoor. Hoe onze collega’s het vinden om bij Stedin te werken? Die vraag levert ons tweede jaar op rij de onderscheiding Worldclass Workplace op - Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap!

De trotspunten van onze collega’s? Werksfeer, ontwikkelingsmogelijkheden en onze arbeidsvoorwaarden. Alleen met tevreden collega’s maken we van Stedin zo’n mooie plek om te werken. En daar krijgen we nieuwe energie van! Doe je mee?

De grote uitdagingen Jij gaat ermee aan de slag

Elektrificatie

Bij Stedin zijn we nu al bezig met 2030. Dan rijdt vrijwel zeker iedereen in elektrische auto’s. Een snelweg vol ontwikkelingen met grote invloed op onze netten. Genoeg te doen dus.

Lees meer

 

Gasnet van de toekomst

Door het klimaatakkoord staat één ding vast: het gasnet zoals we dat nu kennen, gaat veranderen. Er komt steeds meer groen gas in het net. En we onderzoeken nu ook de mogelijkheden van waterstof. Genoeg te doen dus.

Lees meer

 

Een nieuw energiesysteem

Elke dag zie je het live om je heen: de overgang naar duurzame energie. Windparken, grootschalige zon-op-dak-projecten, zonneweides: er verschijnen er steeds meer. En deze moeten we allemaal aansluiten op ons elektriciteitsnet.

Lees meer

Werk genoeg In welk werkgebied je ook wilt werken

Engineering

Lees meer

 

Uitvoering

Lees meer

 

Staf & Support

Lees meer

 

Stage & Traineeships

Lees meer

 

Finance

Lees meer

 

IT & Data

Lees meer

Upcoming events