Overslaan en naar de inhoud gaan

Skyscrapers

HR
70 medewerkers

OVER SKYSCRAPERS

Sinds 2015 helpen wij de jongste generaties te bouwen aan een stevige basis. Alleen maar groter worden is dan niet het doel. Dus; niet de grootste, wel de beste én de vetste. De beste traineeships. Met de vetste ervaringen.

EN STEVIGE BASISVOOR DE REST VAN JE LEVEN

Wij snappen uit eigen ervaring heel goed dat het vinden van een eerste baan ingewikkeld kan zijn. Je hebt je diploma gehaald, bezit talent en wilt graag bijdragen. Alleen: wat past er goed bij jou? Wat vind je nou echt leuk? En wat zijn je opties? Daar helpen wij onze trainees bij.

  • WIJ STREVEN NAAR EEN MOOIER MORGEN

  • MAKEN VRIENDSCHAPPEN VOOR HET LEVEN

  • DRAGEN KENNIS OVER AAN DE NIEUWE GENERATIE

  • DOEN ALLES VOOR EEN WAANZINNIGE KICKSTART

  • ZIJN MEER DAN EEN EERSTE BAAN

De wereld verandert in een hoog tempo. Om een mooie wereld achter te laten, hebben we allemaal een steentje bij te dragen. Daarom starten onze trainees bij een betrokken organisatie waar ze zich hard maken voor een mooier morgen, terwijl ze een intensief ontwikkelprogramma bij Skyscrapers volgen.

WAAR WE HET ALLEMAAL VOOR DOEN

Onze wens is dat iedereen in Nederland een stevige basis krijgt. Met onze traineeships dragen we ons steentje bij, maar onze ambitie reikt verder dan dat. Verder dan studenten en starters met al een relatief goede basis. In 2030 willen wij minstens 10.000 jongeren geholpen hebben aan de stevige basis waar zij de rest van hun leven op kunnen bouwen.