Overslaan en naar de inhoud gaan

SeederDeBoer

140 medewerkers

In verbinding naar verandering

Alles heeft zijn tijd. Organisaties veranderen. Wij veranderen, jij verandert. En elke verandering stelt dezelfde vraag: Hoe blijf je dicht bij jezelf en tegelijk niet te ver van anderen?

Wie zijn wij?

Het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer
Na het afronden van je masterstudie start je je carrière bij SeederDeBoer als junior consultant in het Consultancy Traineeship. In ons tweejarig Consultancy Traineeship doorloop je een traject van werken en trainingen waarin je wordt opgeleid tot organisatieadviseur. Je werkt in verschillende opdrachten bij meerdere opdrachtgevers. Je krijgt bijvoorbeeld de rol van project- en/of managementondersteuning, business control, support of analyse, of je beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd krijg je de kans om je te ontwikkelen in de verschillende sectoren waarin SeederDeBoer actief is, namelijk de financiële, zorg- en publieke sector. Jouw werkzaamheden dragen bij aan het resultaat van de klant, maar vooral ook aan jouw eigen ontwikkeling. Naast je opdracht volg je trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om je verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.
Maar dit is niet de enige mogelijkheid om als starter bij SeederDeBoer aan de slag te gaan! SeederDeBoer biedt ook een traineeship aan i.s.m. ABN AMRO Bank. Wil jij je interesse in de financiële wereld combineren met het werken als consultant? Neem dan hier een kijkje en lees meer over ons Consultancy Traineeship i.s.m. ABN AMRO Bank.

 

Waarom een Traineeship?
In het traineeship word je opgeleid tot een echte veranderconsultant. Je zult zowel op professioneel vlak als op persoonlijk vlak in het diepe worden gegooid en uitgedaagd worden, met als doel om jou zo goed mogelijk te laten ontwikkelen! Naast je eigen ontwikkeling zijn er veel doorgroeimogelijkheden, bouw je een groot netwerk op en zal je een goed salaris verdienen! Het traineeship bij SeederDeBoer biedt gemiddeld 20 trainingsdagen per jaar waarin jij van eigen collega’s en externe partijen alle kneepjes van het vak leert. Daarnaast doe je ook verschillende opdrachten binnen verschillende sectoren. Kortom, de beste investering in jezelf.

 

Meer weten? Luister dan nu naar 'Het Verhaal van de Junior Consultant'!
In deze podcastserie praat Joost in korte afleveringen (max. 15 minuten) met verschillende trainees over wat je allemaal kan verwachten van het Traineeship wat SeederDeBoer aanbiedt. In de eerste aflevering deelt Marlou haar ervaringen over het afgelopen jaar bij haar SeederDeBoer Traineeship, doet Jaap in de tweede aflevering zijn verhaal over zijn werkzaamheden bij Rabobank en sluit Myrthe de reeks af door haar reis bij ABN AMRO te vertellen!
Naast een kijkje in de keuken bereidt deze podcast jou ook perfect voor op JOUW Traineeship! Benieuwd? Luister snel!

 

Kennismaken met SeederDeBoer en onze Junior Consultants?

Wil je meer weten over onze Consultancy Traineeships en werken bij SeederDeBoer? Bezoek dan nu onze site! Hier lees je alles over werken bij SeederDeBoer als starter binnen één van onze traineeships. Mocht je kennis willen maken met SeederDeBoer en één van onze Junior Consultants dan ben je ook meer dan welkom om een kop koffie te drinken bij ons op kantoor. Je kan je hier inschrijven voor een koffiedate met één van onze Junior Consultants.

Upcoming events