Overslaan en naar de inhoud gaan

SeederDeBoer

Consultancy
Locatie: Hilversum
50 medewerkers
Naar de website

In verbinding naar verandering

Alles heeft zijn tijd. Organisaties veranderen. Wij veranderen, jij verandert. En elke verandering stelt dezelfde vraag: Hoe blijf je dicht bij jezelf en tegelijk niet te ver van anderen?

Wie zijn wij?

SeederDeBoer is een eigenzinnig organisatieadviesbureau, gevestigd naast het centraal station van Amsterdam. We begeleiden onze klanten bij het doorvoeren van complexe veranderingen in de zorg, de publieke en de financiële sector. Wij werken niet met standaardmodellen maar leveren maatwerk waarbij de werkelijkheid van de klant centraal staat.

We investeren niet alleen in de ontwikkeling van onze opdrachtgevers, maar ook in die van onszelf. Alleen zo kunnen we samen werken aan een betere omgeving en onze klanten duurzaam helpen in hun groei. Elk verandertraject is een nieuwe, avontuurlijke reis waaraan we met meer dan 140 collega’s vol passie en plezier onze bijdrage leveren.

Onze werkwijze

Elke verandering is een reis die we samen met onze klanten maken. De aanpak die wij hanteren om te komen tot duurzame verandering en zinvolle groei kent 4 hoofdfases.

seeder-de-boer-werkfase

Onze belofte

Wij laten jou, in donker en licht, doelgericht groeien