Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabobank

10000 medewerkers

Wie wij zijn

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Ons doel: klanten helpen met het realiseren van hun ambities. Als internationale financiële instelling werken we zo aan welzijn en welvaart voor miljoenen mensen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten. Wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Al 125 jaar gaan we grote maatschappelijke uitdagingen niet uit de weg en zetten we ons in voor een toekomstbestendige samenleving.

Als werkgever helpen we duizenden collega’s elke dag te groeien. Samen met collega’s, met leden, met partners en andere organisaties. We willen elkaar aanvullen en versterken. Want samen bereiken we meer dan alleen.

Wat we jou én de wereld willen beloven

Voor ons staan jouw ontwikkeling én die van de maatschappij naast elkaar. Daarom willen we in je investeren en werken we samen aan een betere wereld. Dat vatten we samen in één zin: “bij Rabobank werk je tegelijk aan jezelf & de wereld om je heen”.

Dat zie je bijvoorbeeld terug in je eigen ontwikkelbudget, onze hybride werkomgeving en een goede balans tussen je werk en je thuis. Daarbij kan je werken aan bankzaken voor onze particuliere en zakelijke klanten, maar ook aan maatschappelijke kwesties zoals de voedsel- en energietransities.

Gezocht: denk- en daadkracht

Wij geloven in samenwerken. In mensen die een uitdaging zien en samen de schouders eronder zetten, in plaats van roepen vanaf de zijlijn. We willen groeien. We willen leren van onze fouten. En we willen weloverwogen het beste doen.

Dat vraagt daadkracht. Dat vraagt lef. Alleen als we het beste in elkaar naar boven halen, kunnen we een verschil maken voor onze bank, voor onze klanten en voor onze maatschappij. Daar hebben we jou voor nodig.

Natuurlijk telt je cv, maar we kijken bovenal naar je houding, je ideeën en je skills. Wil jij werken aan jezelf én de maatschappij? Wil jij je talenten inzetten voor onze klanten én een betere wereld? Ben jij nooit uitgeleerd én altijd bereid die stap extra te zetten?

Dan hebben wij zeker weten een passende vacature voor jou.

Rabobank in een oogopslag

  • In 1898 door boeren opgericht als leenbank
  • Met bijna 2 miljoen leden één van de grootste coöperaties van Nederland
  • In 40 landen actief voor 8,5 miljoen klanten
  • Bankiert in retail, wholesale, private, leasing en vastgoed
  • Gidsend in voedsel en landbouw
  • Eén van de grootste banken ter wereld
  • Lokaal betrokken

Waarom iedereen bij Rabobank welkom is

Bij Rabobank geloven we dat we sterker worden door mensen die elkaar aanvullen. Doordat we onze verschillen omarmen, halen we samen het beste uit elkaar. Die diversiteit zoeken we in zaken als kennis, kunde en ervaring, maar ook in sekse, achtergrond en cultuur. We streven op iedere afdeling naar verscheidenheid en de ruimte om jezelf te zijn – wie je ook bent. Dat is waar diversiteit en inclusie bij Rabobank om draait.

Interessant om te weten

Upcoming events