Overslaan en naar de inhoud gaan

OchtendMensen

100 medewerkers

Werken bij OchtendMensen

Wat bieden wij

Als adviseur bij OchtendMensen help je opdrachtgevers in de publieke en private sector vooruit met analyses, advies, organiseren en het boeken van resultaten. Je werkt mee in de organisatie van de opdrachtgever aan actuele, maatschappelijk relevante vraagstukken en draagt daarmee bij aan duurzame organisaties van de toekomst.

OchtendMensen biedt je een springplank in de start van je carrière. We werken aan opdrachten in de sectoren Energie, Mobiliteit, Gezondheidszorg en Innovatie. Je gaat als junior adviseur aan de slag met actuele vraagstukken en uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Je helpt opdrachtgevers met project- en programmamanagement, procesoptimalisatie, omgevingsmanagement, samenwerken en strategieontwikkeling. Bovendien maak je onderdeel uit van een enthousiast en ondernemend team van starters, met wie je OchtendMensen gezamenlijk runt. Daarnaast neem je deel aan een driejarig opleidingstraject, met aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo werk je aan je persoonlijke effectiviteit en ontwikkel je professionele advies- en projectvaardigheden. Het opleidingstraject is gebaseerd op beproefde methoden van TwynstraGudde. Ook krijg je de kans om je verder te verdiepen in relevante vakthema’s. Kortom: OchtendMensen biedt een uitdagende plek voor starters die willen werken in een bedrijf met een jonge werk- en leercultuur, waarin enthousiasme, netwerken, plezier en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Wij zoeken jou voor onze traineeships!

Ben jij nieuwsgierig? Niet bang om initiatief te nemen? WO-afgestudeerd? Word jij blij van het uitpluizen van organisaties en processen? Zit je boordevol energie en heb je de drive om samen maximale impact te maken voor organisaties die bijdragen aan een betere wereld? Dan leren wij jou graag kennen!

Ons wensenlijstje:
- Een WO master, bij voorkeur in bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen,
planologie/sociale geografie, bestuurskunde of organisatiewetenschappen
- Tussen de 0 - 2 jaar werkervaring
- Relevante nevenactiviteiten gedaan
- Al bezig met het maken van impact OchtendMensen

Kennismaken en solliciteren

Ben je enthousiast en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor onze wekelijkse kennismakingslunch of onze inhousedag! Wil je bij ons solliciteren, dan is een kennismaking ook een verplicht onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Upcoming events