Overslaan en naar de inhoud gaan

Kyden

175 medewerkers

Wij zijn Kyden

Drie gevestigde spelers met jarenlange ervaring in verschillende vakgebieden bundelen de krachten: Kirkman Company, YSE - inclusief de labels SKLLS en Connectors - en Dialogue. Wij werken al langere tijd samen en vullen elkaar aan op het gebied van kennis, ervaring, netwerk en toptalenten.

Met de samenvoeging van onze 175 medewerkers is Kyden een sterke full-service ESG-dienstverlener. Daarnaast hebben wij de ambitie om onze marktpositie verder te verstevigen en daarmee een nog prominentere speler in het ESG-domein te worden om de transitie naar een duurzame samenleving te versnellen. Hiermee kunnen we organisaties nóg beter helpen met hun duurzame transformatie.

Versnellen van de transitie naar een duurzame samenleving

Onze recruiters staan klaar om jouw ambities te begrijpen en je carrièrepad te begeleiden. Iedere reis met ons begint met een persoonlijk gesprek. De volgende stappen zijn afhankelijk van de specifieke rol, allemaal gedetailleerd in onze vacatureteksten.

Klaar om de eerste stap naar verandering te zetten? Sluit je aan bij Kyden en maak deel uit van iets groters. Ontdek onze vacaturemogelijkheden en begin aan een reis van groei en impact.

Sluit je aan bij Kyden: Waar Verandering Begint

Bij Kyden zijn we meer dan een werkplek - we zijn een beweging. Onze kernwaarden van Gedrevenheid & Inspiratie, Positiviteit & Verbinding en Lef & Inventiviteit definiëren wie we zijn en hoe we werken. Als je klaar bent om een betekenisvolle impact te maken, sluit je dan bij ons aan op onze missie.

Upcoming events