Overslaan en naar de inhoud gaan

Jumbo Supermarkten

31000 medewerkers

Werken bij Jumbo supermarkten

Wie zijn wij

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Jumbo is een echte mensenorganisatie en dat merk je. Je mag rekenen op onder meer: een prima salaris, een prettige werksfeer en alle kansen om je te ontwikkelen.

Wat hebben alle Jumbo medewerkers gemeen?

Er is slechts één voorwaarde die voor al onze medewerkers geldt. Dus ook voor jou. Passie voor de klant moet in je genen zitten. Dit noemen we het Jumbo DNA. En elke medewerker bij Jumbo heeft het. We willen het allemaal elke dag beter doen en zo samen de markt veroveren.

Een toponderneming met de sfeer van een familiebedrijf

Bij Jumbo zijn we trots op de unieke sfeer binnen ons bedrijf. We zijn een familiebedrijf en als familie zorg je voor elkaar! Er heerst een gemoedelijke werksfeer, en we doen graag een stapje extra voor onze collega’s.

Veel kansen, veel mogelijkheden

Juist omdat Jumbo zo'n sterke ontwikkeling doormaakt, zijn er veel kansen en groeimogelijkheden. Dit zorgt voor een hele natuurlijke dynamiek, want medewerkers die verder willen groeien hoeven elkaar niet te beconcurreren voor een bepaalde positie. Door de snelle groei komen er genoeg nieuwe plekken bij.

Allemaal hetzelfde doel

Hoewel de 7 Zekerheden in eerste instantie voor onze klanten bedoeld zijn, geven ze ook onze medewerkers veel inspiratie. Door de focus op de 7 zekerheden hebben we allemaal het gevoel dat we met hetzelfde bezig zijn. Dat heeft een positief effect op de werksfeer.

Het beste in elkaar naar boven halen

We hechten erg aan een open sfeer. Iedereen is vrij om vragen te stellen en feedback te geven. Er is ruimte voor een andere mening of een kritische blik. Rangen en standen zijn niet belangrijk binnen Jumbo. Samen kijken we hoe we vandaag hebben gepresteerd, hoe het morgen beter kan en wat iedereen daar persoonlijk aan kan doen.

Upcoming events