Overslaan en naar de inhoud gaan

Elevation Group

201 medewerkers

Bij Elevation Group excelleren we op het gebied van IT Staffing. Iedere klant is uniek en vraagt om een op maat gemaakte oplossing als het gaat om personeel. Wij kunnen bemiddelen in individuele professionals, maar zeker ook in een uitgebreide oplossing. Daarin bieden wij gepersonaliseerde diensten aan die afgestemd zijn op de specifieke wensen van een klant of kandidaat. Want als zij succesvol zijn, dan zijn wij dat ook.

Ons doel:

ELEVATE EVERYTHING. IT’S WHAT WE DO. IT’S WHO WE ARE.

Onze naam zegt het al: als wij iets doen, dan gaan we voor het beste. Want onze specialisten zijn geboren voor uitdagingen, willen hun comfortzone vergroten en kijken verder dan alleen die opdracht. Want als je verder vooruit kijkt, kom je simpelweg met betere oplossingen.

Binnen Elevation Group willen wij dat iedereen boven zichzelf uitstijgt. Hier hebben we onze werkomgeving volledig op ingericht. Wij bieden ook passende contractvormen aan om de beste IT-specialisten te vinden, te behouden en belangrijker nog: te laten groeien. We heten niet voor niets Elevation.

De ambitie van Elevation Group is dan ook de grootste worden in Europa op het gebied van IT staffing. Om dit te behalen moeten we excelleren in ons vak en elke dag beter worden. Daarnaast moeten we groeien als organisatie om dit doel te behalen. Hiervoor zijn we opzoek naar gedreven en ambitieus commercieel talent die hun carrière een kickstart wil geven.

‘Kennismaken & Solliciteren’

Het sollicitatieproces ziet er als volgt uit:

  1. Eerst maken we even kennis met je via een telefonisch gesprek. We willen je graag beter leren kennen! Wat zijn je drijfveren? Waar krijg je energie van? Wat is voor jou de ideale werkplek?

 

  1. Als het eerste gesprek positief is van beide kanten nodigen we je graag uit op kantoor voor een lekker bakkie koffie. Je krijgt meteen feeling bij het bedrijf en de mensen. Op kantoor zal je een gesprek hebben met één van onze managers. De functie zal uitgebreid worden besproken.

 

  1. Heb jij de business manager weten te overtuigen? Dan nodigen we je graag uit om een online assessment te maken over jouw persoonlijkheid en drijfveren om te kijken of jij een goede match bent met onze organisatie. Een match? Dan nodigen we je graag weer uit op kantoor voor een laatste gesprek met een van onze managers.

 

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Testimonials:

Mijn collega’s staan echt naast me om te helpen zodat ik kan groeien als professional. Er is veel vertrouwen hierdoor durf je fouten te maken, waar je weer veel van leert. Het groepsbelang voelt iedereen uit ons team sterk, zo is een succes van mij ook een succes van een collega en andersom. – Loeka Luijcks, Corporate IT-hiring Consultant

Het is een jonge organisatie, waarbij ik snel waarde kon leveren. Je harde werk wordt goed beloond en je mag genieten van verschillende incentives en events. Daarnaast vind ik het team van jonge, ambitieuze collega's erg fijn. Een goeie dynamiek en prettige werksfeer maakt mijn werk! - Lennard Goeman, Key Account Manager

Upcoming events