Overslaan en naar de inhoud gaan

Count & Cooper

Werken bij Count&Cooper

Wie zijn wij?

Onze samenleving stelt hoge eisen aan infrastructuur en bouwplannen. Daarvoor zijn innovators nodig, slimme bouwers en goede planners. Meer disciplines zijn nodig voor één project en projecten worden steeds groter. Dit stelt hoge eisen aan samenwerking tussen partijen en hoe zij de opgave in samenhang effectief en efficiënt invullen. Dit is het specialisme dat Count & Cooper inbrengt, wij noemen het ‘integrated project delivery’.

Wie zoeken wij voor onze traineeships?

Als project analist draai je vanaf het eerste moment volop mee in een ambitieus team en werk je direct bij de klant. Door onze teamaanpak creëren we een ideale omgeving om snel te leren en verantwoordelijkheid te krijgen, bovendien word je continu uitgedaagd het beste uit jezelf te halen.

Je ontwikkelt je op meerdere vlakken van projectbeheersing als planning, risicomanagement, contractmanagement en/of kwaliteitsmanagement. Hierbij werk je nauw samen met je andere Count & Cooper collega’s aan een tender of op een project in uitvoering. Hierdoor beheers je de factor tijd in een project in uitvoering of werk je aan een winnende tenderstrategie. Daarnaast ben je continue bezig om efficiënter te werken en zo een bijdrage te leveren aan het verminderen van faalkosten.

We verwachten dus enerzijds analytisch vermogen, ondernemerschap en stressbestendigheid om jezelf te ontwikkelen. Anderzijds zijn we opzoek naar een teamplayer met een gezonde dosis humor en sociale vaardigheden. Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de richting Bouwkunde, Civiele Techniek, Waterbouw of Construction Management & Engineering, maar… het belangrijkste is dat affiniteit hebt met de bouwindustrie en project- en procesmanagement.

Kennismaken & Solliciteren

Heb je interesse in één van de openstaande vacatures? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar career@countcooper.nl Wil je liever eerst een kop koffie drinken en een beter beeld krijgen van ons? Meld je dan aan voor een kennismaking via career@countcooper.nl.

Upcoming events