Overslaan en naar de inhoud gaan

Cognizant

Technology / Industry
Locatie: Amsterdam
244.000 medewerkers
Naar de website

Werken bij Cognizant

Wie zijn wij

Werken is meer dan alleen je functie. De cultuur, sfeer en ambities van een bedrijf zijn medebepalend voor jouw keuze voor een werkgever. De cultuur van Cognizant kenmerkt zich door ondernemerschap, ambitie en de mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere expansie van Cognizant in Nederland. 

Werken bij Cognizant betekent kiezen voor een internationale, ondernemende en ambitieuze omgeving. Daarnaast speelt kennisdeling een belangrijke rol binnen de organisatie en krijgt een werknemer de ruimte om zichzelf optimaal te ontplooien, mede door het ruime aanbod aan opleiding en training die Cognizant biedt. 

Met 255.800 medewerkers is Cognizant een wereldspeler van formaat. Wij staan al tien jaar lang in de lijst met snelstgroeiende Business en IT Service Providing-bedrijven ter wereld. Waar wij in India en Amerika al behoren tot de grootste spelers in de markt, kun je hier in Nederland nog mee groeien en bouwen met een enorme snelheid. 

Cognizant in Nederland heeft de ambitie om haar footprint in de regio te vergroten en haar klanten te helpen om te blijven innoveren. Om deze ambities te kunnen verwezenlijken, is Cognizant altijd op zoek naar gedreven professionals die hierin het verschil willen maken. 

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Wij zijn op zoek naar graduates die een passie en interesse hebben in IT, business and technologie. Een IT achtergrond is niet noodzakelijk. Wij zijn ook geinteresseerd in graduates met een business achtergrond.

Ons graduate programma duurt 18 maanden en start met een drieweekse introductie training in Valladolid, Spanje. Na deze drie weken start je binnen de business unit waar je bent aangenomen. Naast technische trainingen, krijg je ook verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Iedere drie maanden zal een ander onderwerp aan bod komen. Daarnaast krijg je een mentor toegewezen, zodat je een flitsende start maakt met  jouw carriere binnen Cognizant. Wij hebben drie start momenten in het jaar: januari, mei, september.

Na afloop van het graduate programma heb je de mogelijkheid om je verder te onwikkelen in een meer technische rol, adviserende rol of management rol, afhankelijk van jouw interesse. Wanneer jij interesse hebt in ons graduate programma en de mogelijkheden bij Cognizant verder wilt verkennen, dan komen we graag met jou in contact.