Overslaan en naar de inhoud gaan

Calco

350 medewerkers

Werken bij Calco

Wie zijn wij

Calco is een jonge en ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van starters én ervaren IT-professionals. Sinds onze oprichting in 2004 zijn we enorm gegroeid en hebben we al meer dan 1400 (young)professionals geholpen aan een succesvolle carrière in de IT.

Werken bij Calco betekent..

..dat je deel uitmaakt van een team van meer dan 400 enthousiaste medewerkers. We zijn jong, we zijn ambitieus en we willen graag vooruit. Dat gevoel is voelbaar door de hele organisatie.

Werken bij Calco betekent ook dat jouw persoonlijk ontwikkeling centraal staat. We vinden het belangrijk dat jij als persoon op je plek zit en iedere dag met plezier naar je werk gaat. Daar komen natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en leuke events (bijv. een jaarlijks gala, technische meetings) bij kijken.

Wie wij zoeken

Voor onze traineeships zijn wij continu op zoek naar nieuwe young professionals met:

  • hbo/wo- werk- en denkniveau (Studieachtergrond maakt niet uit, want onze traineeships staan open voor alle studierichtingen);
  • 0-3 jaar werkervaring (Meer ervaring? Kijk dan op onze website voor onze vacatures voor professionals);
  • affiniteit met IT (We zijn erg benieuwd waarom jij bij de IT-wereld past!)

Kennismaken en solliciteren bij

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om je carrière te beginnen? Kijk dan op www.werkenbijcalco.nl/ voor meer informatie onze traineeships.

Wil je liever eerst een keer kennis maken om te kijken of Calco bij jou past? Kijk waar je ons kunt ontmoeten op onze website

 

Upcoming events