Overslaan en naar de inhoud gaan

Breman Topholding

Over ons

Breman is een familiebedrijf van bijna 1.700 installatie-experts die bouwen aan een toekomst vol duurzame, technische installaties. Samen zorgen we voor een beter woon- en werkklimaat. Voor jou, onszelf en volgende generaties.

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 26 gespecialiseerde installatiebedrijven.  We gaan volop voor de energietransitie en bieden daarin duurzame oplossingen voor mens, aarde en maatschappij. Wij installeren hr-ketels, warmtepompen, zonnepanelen, ventilatiesystemen, slimme thermostaten en zorgen voor service- en onderhoud.

Iedereen energiepositief

Breman streeft ernaar om in 2025 energiepositief te zijn en wil dit begrip graag meer claimen en ook anderen hierin stimuleren. Dit doen we met de pay-off ‘Iedereen energiepositief’.

Waarom ‘Iedereen energiepositief
‘Iedereen energiepositief’ is sympathiek en een gewaagd statement. Breman draagt bij aan de grote beweging die we moeten maken in de energietransitie. ‘Iedereen energiepositief’ past ook goed bij de arbeidsmarkt: krijg je energie van je baan? Bij ons wel.

Verschillende doelgroepen aanspreken
Om energiepositief te worden is het noodzakelijk dat we allemaal een steentje bijdragen. We zijn er nog niet, maar we gaan we er samen wel voor. Elke partij heeft zo zijn eigen rol in de energietransitie. Jij dus ook! Met dit streven willen we verschillende doelgroepen tot actie aan zetten. En we wachten niet tot 2030 of 2050, maar beginnen nu al.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Breman wil verantwoordelijk zijn voor haar rol in de maatschappij en voor de wereld waarin wij wonen en werken. Daarom installeren wij bij voorkeur installaties met kwaliteitsproducten, die bijdragen aan energiebesparing, hogere veiligheid en verbetering van het milieu.

Het toepassen van duurzame technologische oplossingen is ons uitgangspunt. Vanzelfsprekend streven wij naar een langdurige relatie met onze klanten.

Hoe energiepositief kun jij zijn?

Werken, leren en ontwikkelen binnen de installatietechniek.
Alles wat we doen staat in het teken van de toekomst met een beter woon- en werkklimaat. Als installatiebedrijf én als mensen. Hoe we daar komen? Door meer te geven dan te nemen.

Upcoming events