Overslaan en naar de inhoud gaan

Boskalis

Offshore / Maritiem
Locatie: Papendrecht
2.551 medewerkers
Naar de website

Werken bij Boskalis

Wie zijn wij

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van baggeren en grondverzet, maritieme infrastructuur en maritieme en terminaldiensten. We leveren wereldwijd innovatieve totaaloplossingen in de markt voor energie, de markt voor havens en de markt voor infra.

Baggeren & Grondverzet is de grootste activiteit binnen de groep. Daarnaast zijn we met SMIT actief in onder meer Harbour Towage, Salvage, Transport & Heavy Lift en Terminaldiensten.

Verder hebben we strategische partnerschappen met Archirodon, een vooraanstaand maritiem aannemersbedrijf in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, en met Smit Lamnalco, een bedrijf dat wereldwijd terminaldiensten levert.

Boskalis heeft ongeveer 14.000 medewerkers, inclusief het aandeel in partnerbedrijven. We zijn actief in meer dan 75 landen, verspreid over zes werelddelen. Onze veelzijdige vloot bestaat uit meer dan 1.100 schepen en werktuigen.

Waar je ook werkt; bij Boskalis ben je altijd wereldwijd actief. Het werken bij Boskalis maakt je in korte tijd tot een wereldburger. Het internationale karakter, de inhoud en diversiteit van het werk, de bewegingsruimte, de hightech omgeving en de vele opleidings- en functiemogelijkheden maken ons tot een veelzijdige en interessante werkgever.

 

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Gaat je bloed sneller stromen van het werken aan waterbouwkundige projecten en grote infrastructurele werken? Ga je voor professionaliteit, goede onderlinge samenwerking en gezonde ondernemingszin? Ben je gedreven, ambitieus en ondernemend?
Dan maken we graag met je kennis. Wij zoeken ondernemende HBO’'ers en academici die initiatieven nemen en kansen benutten, geen uitdaging uit de weg gaan. Professionaliteit, ondernemerschap en samenwerken staan binnen ons bedrijf centraal.

Kennismaken en solliciteren bij

Na het insturen van je sollicitatie wordt je profiel bekeken door de HR medewerkers en bespreken we het met de juiste mensen binnen ons bedrijf. Vervolgens ontvang je informatie over de vervolgstappen of een afwijzing waarbij we aangeven waarom je vooralsnog niet voor een gesprek wordt uitgenodigd. Zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Past Boskalis bij jou, maar staat de perfecte vacature er nu niet voor je bij? Dan kun je ons een bericht sturen voor een open sollicitatie. Je kunt dan door de recruiters van Boskalis benaderd worden ingeval er een geschikte vacature is.