Overslaan en naar de inhoud gaan

Argon & Co

20 medewerkers

Over Argon & Co


Argon & Co Nederland (voorheen M3 Consultancy) is een jong en dynamisch consultancy bureau met een eigenzinnig karakter, toonaangevend op het gebied van strategy & operations. We werken aan high-end opdrachten voor aansprekende klanten binnen de (online) retail, de maakindustrie, mobiliteit en private equity. We helpen hen onder meer met het verwezenlijken van hun groeiplannen, het verbeteren van hun winstgevendheid en het optimaliseren van hun klantgerichte prestaties. In onze projecten combineren we diepgaande expertise met data-gedreven analyses. Snel en pragmatisch. Wij werken zij aan zij met onze opdrachtgevers, van start tot implementatie. Tijdens dit proces komen we tot onze beste ideeën. Voor ons is het een duurzaam resultaat dat telt, niet een rapport.

Argon_Co_kantoor

Bij Argon & Co zijn we ambitieus en ondernemend. Het is onze ambitie om de komende jaren flink te groeien. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe collega's waarmee we onze krachten kunnen bundelen om ons adviesbureau verder uit te bouwen. We bieden je een uitdagende werkomgeving waarin jíj bepaalt hoe steil je leercurve is. Vanaf het begin telt ook jouw mening. We hebben passie voor ons werk maar geloven ook in een gezonde balans tussen werk en privé, zodat je je ook buiten je werk om kunt blijven ontwikkelen.

Argon_Co_consultancy

Argon & Co is een wereldwijde speler op het gebied van management consulting, met 700 consultants in 16 landen. In september 2023 is M3 Consultancy toegetreden tot Argon & Co. Dit biedt nieuwe kansen op het gebied van portfolio-uitbreiding, training en internationale staffing, maar we houden vast aan de voordelen van een klein bedrijf: een open en betrokken cultuur waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt en waarin iedere consultant de ruimte krijgt zichtbaar bij te dragen aan de succes van Argon & Co Nederland.

 

Haal jij net als wij energie uit het oplossen van wisselende complexe vraagstukken in samenwerking met de opdrachtgever? En wil je graag werken in een klein en ambitieus team? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

 

Upcoming events