Overslaan en naar de inhoud gaan

Shared

61 medewerkers

Kom werken bij Shared!

Bij Shared werken we met een club van jonge, enthousiaste en ambitieuze mensen aan onze missie om het werk voor andere bedrijven makkelijker te maken. Dit alles doen we onder het motto: ‘meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren’. Herken jij je hierin en wil jij hier ook aan bijdragen? En wil je meebouwen aan Shared én jouw eigen ontwikkeling en groei? Zoek dan niet verder!

Even kennismaken? Dat doen we graag!

Wij zijn Shared. In 2015 opgericht. Ons doel? Organisaties relevant maken in een continu veranderende omgeving. We zien vaak dat er onnodig veel tijd gaat naar administratieve taken en inefficiënte processen. Wij geloven dat dit makkelijker kan. Hier gaan we mee aan de slag onder ons motto ‘meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren’. En dit doen we nu met name voor onze klanten in de bouw-, infra- en energiesector.

Heel leuk dat meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren, maar hoe dan?

Met onze enthousiaste, energieke en frisse jong-professionals werken we mee in de dagelijkse praktijk bij onze opdrachtgevers. Tot we het proces ten diepste begrijpen. Vervolgens zien we hier mogelijkheden tot verbetering. Deze brengen we in kaart en vervolgens gaan we aan de slag met creatieve Outside-the-box oplossingen. Samen met je collega’s van Shared, maar vooral samen met de klant. We maken hen onderdeel van de innovatie! Zo lukt het ons om met onze mensen, onze eigen AMPLIFY-methode en onze specialisatie in digital technologies, daadwerkelijk langdurige verbeteringen (niet alleen veranderingen!) te realiseren. 

En verder?

Genoeg over de inhoud, laten we het hebben over het meest leuke aan het werk bij Shared: onze werksfeer! Shared is begonnen met energieke werkstudenten. En hoewel we inmiddels flink zijn gegroeid naar zo’n zestig fulltime medewerkers, is de sfeer nog steeds informeel, betrokken en luchtig. Laten we wat meer inzoomen op onze kernwaarden:

  1. Samen: We werken samen. Samen met elkaar als collega’s, samen met de klant en samen met de wereld om ons heen: Shared. Dit doen we uit een houding van gelijkheid en respect naar elkaar.
  2. Helder: Communicatie is alles. Zowel naar je collega’s als naar klanten. Zo praat je over meer dan alleen wat je afgelopen weekend hebt gedaan. En durven we eerlijk en direct te zijn als we het ergens niet mee eens zijn.
  3. Raak: We denken outside-the-box. Hierdoor passen we soms niet in een hokje, zijn we anders dan anderen en vallen we op. Dat vinden we niet erg, want we leggen de lat dan ook net iets hoger dan anderen. Zo zorgen we er ook voor dat continue je uitgedaagd wordt en je op verschillende manieren kan blijven ontwikkelen.
  4. Doortastend: We willen impact maken en werken hier hard voor. Met rake oplossingen komen vereist moed, discipline, goed leiderschap en toewijding. We zijn vastberaden en zetten ons maximaal in voor jouw persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling. Af en toe moet je dan fouten durven maken. Dat mag; we zijn allemaal mensen!

Als je dan hebt gesolliciteerd, ziet onze sollicitatieprocedure er als volgt uit

  1. Sollicitatie: Wil je ook aanjager van vooruitgang worden? Solliciteer dan via onze website.
  2. Cv-check: Check van je CV, motivatie en extra documenten. Binnen één werkdag na je sollicitatie nemen we contact met je op over het vervolg.
  3. Online kennismaking: We willen graag eerst even kennismaken, als we dit nog niet hebben gedaan. Daarom eerst een online kennismaking. 
  4. Gesprek op locatie: Een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor in Rotterdam om echt even persoonlijk contact te hebben.
  5. Dag meelopen: Zó krijg je een extra goed beeld je van potentiële nieuwe baan en collega's.
  6. Aanbod: als we enthousiast zijn na beide gesprekken, doen we je een aanbod en dan hopen we natuurlijk dat je deze aanneemt ;) Daarnaast moet je natuurlijk ook kennismaken met de klant, maar daar hebben we alle vertrouwen in!

Upcoming events