Overslaan en naar de inhoud gaan

PGGM

Banking / Finance
Locatie: Zeist
1.363 medewerkers
Naar de website

Werken bij PGGM

Wie zijn wij

PGGM is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Wij beheren de pensioenen van verschillende pensioenfondsen, de daarbij aangesloten werkgevers en hun werknemers met een beheerd pensioenvermogen van zo’n 200 miljard euro voor ruim 2,6 miljoen deelnemers. Onze missie is mensen helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Een goed pensioen is meer dan geld alleen. Werken aan een waardevolle toekomst is niet denkbaar zonder respect voor mens, milieu en maatschappij. Duurzaamheid zit in ons DNA.

Wat bieden wij?

Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Vakmanschap is méér dan je vak goed uitoefenen. Bij ons houdt het in: waarde creëren. Samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken. Ons moderne en robuuste  arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

Voor HBO en WO toptalenten bieden we uitdagende starters- en young professional functies en leerzame afstudeer- en werkervaringsstages. Of heb je juist interesse in een traineeship? Voor academisch toppers bieden we zowel een corporate, quant als investment traineeship. 

Startersfunctie

Ben je op zoek naar een kickstart van je carrière, dan ben je bij PGGM op de juiste plek. Wij bieden regelmatig uitdagende startersfuncties met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden op het gebied van onder andere vermogensbeheer, beleid, bestuursadvisering, staf, finance & control, risk, actuariaat en ICT.

Stages

Heb je behoefte om de pensioenwereld of vermogensbeheer tijdens je studie beter te leren kennen, ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen? Dan kun je ook bij ons terecht voor leerzame afstudeer- en werkervaringsstages waarbij je de dynamische financiële sector van dichtbij leert kennen.

PGGM Traineeship

Binnen het PGGM traineeship ben jij de regisseur gedurende  twee jaar! Je ontdekt wat voor jou de beste plek is binnen PGGM. Tijdens het traineeship werk je aan een reeks opdrachten – een onderzoek of meedraaien op een afdeling -  van elk 6 maanden. Daarnaast volg je een intensief opleidings- en ontwikkeltraject vanuit onze eigen PGGM Academy. Alles draait om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling! Hou de vacatures in de gaten voor de start van de werving van de nieuwe lichting trainees of maak een ‘vacature alert’ aan op www.werkenbijpggm.nl.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

In de voortdurend veranderende pensioenwereld en een dynamische financiële sector zoeken wij getalenteerde studenten en young professionals die samen met ons het verschil willen maken. Heb je een afgeronde HBO- of WO opleiding met bovengemiddeld goede resultaten, affiniteit met wat PGGM doet en ben je gedreven om dit (nog) beter te doen, beschik je aantoonbaar over sterke analytische kwaliteiten, heb je al een brede ontwikkeling doorgemaakt tijdens je studie door bijvoorbeeld stages, bestuursjaar, topsport of overige extra-curriculaire activiteiten? 

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatieve kracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Een spannende uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren!

Ben je enthousiast geworden, neem dan nu contact met ons op.