Overslaan en naar de inhoud gaan

Moongro

90 medewerkers

Wie zijn wij

Moongro is het grootste online recruitment platform voor hoogopgeleid talent in Nederland en België en heeft meer dan 13 jaar ervaring in het bouwen van werkgeversmerken voor corporate bedrijven. Voor bijna 300 multinationals helpt Moongro bij het realiseren van hun arbeidsmarktcommunicatiedoelstellingen en het invullen van hun recruitmenttargets. Zowel via 27 specialistische websites als via Facebook is Moongro veruit het belangrijkste platform dat zich volledig richt op hoog opgeleid talent, met een maandelijks aantal van 100.000 gebruikers via de websites en 70.000 via Facebook.

Denk bij onze klanten aan bedrijven als ABN AMRO, Accenture, Achmea, Bain & Company, Boston Consulting Group, Deloitte, De Nederlandsche Bank, DLA Piper, EY, Essent, Google, Heineken, Henkel, HP, ING, KPMG, KPN, Lidl Nederland, Nestlé Nederland, NS, Nuon, Microsoft, PON, Procter & Gamble, PwC, Rabobank, Randstad, Roland Berger, Shell, Tata Steel, Unilever, Vodafone en vele andere bedrijven.

Wij faciliteren deze bedrijven bij het vormgeven en uitrollen van de marketing voor hun career events, business courses, traineeships, bijbanen, startfuncties en stages.

Op ons kantoor gelegen in Haarlem werken wij met 30 jonge, proactieve mensen. Daarnaast hebben wij een landelijk Talent Recruiter netwerk van 100 personen. Het tempo ligt hoog, er hangt een zeer positieve energie en iedereen is dagelijks bezig met de groei van Moongro.

 

Wie wij zoeken

Moongro groeit elk jaar met meer dan 50 % en wij zijn ons team flink aan het uitbreiden! Wij zoeken energieke, positieve en ondernemende nieuwe collega’s die ons team komen versterken.

 

Kennismaken en solliciteren bij

Als je meer informatie wilt ontvangen over een van onze openstaande vacatures neem dan contact op met Rogier Keesman. 

En als je wilt solliciteren op een van onze openstaande vacatures kun jij je CV en motivatie sturen naar rogier.keesman@moongro.com 

 

Upcoming events