Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Maiko on 29 augustus 2018

Financieel Traineeship

Ben jij op zoek naar een financieel traineeship? Dan ben je op traineeshipsoverzicht.nl op het juiste adres. Via ons overzicht krijg jij toegang tot honderden traineeships in allemaal verschillende richtingen. Maar jij bent natuurlijk op zoek naar een financieel traineeship. Via onze zoekfunctie kun jij zoeken op de richtingen banking/finance. Zo krijg je alle finance traineeships te zien die mogelijk bij jou passen. Op het moment hebben we meer dan 50 traineeships in de richting finance open staan.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 22 augustus 2018

Technisch Traineeship

Ben jij net afgestudeerd of ga je bijna afstuderen in bijvoorbeeld technische bedrijfskunde wo of hbo?  Of een studie zoals werktuigbouwkunde, master in robotica? De markt groeit! Uit eigen cijfers zien wij een stijging in de vraag naar gemotiveerde afgestudeerde technisch talenten. Op het moment van schrijven hebben wij gemiddeld 106 traineeships vacatures per maand openstaan. Daarnaast zien we ook een stijging in het aantal afgestudeerde zowel vanuit Hbo en WO. Bij de Hbo technische afgestudeerde is er een groei van 18 procent tussen 2014 en 2018. Voor Wo is dit zelf 25 procent! 

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 08 augustus 2018

Traineeship in Rotterdam

Rotterdam, de havenstad van Nederland. Maar naast een enorme haven heeft Rotterdam natuurlijk nog veel meer te bieden! Zo zijn er vele top traineeships bij grote multinationals beschikbaar in de richtingen zoals trainee management, financieel en ICT! Wist je trouwens dat Rotterdam tegenwoordig onder jongeren vaak roffa genoemd wordt maar dit eigenlijk erg veel lijkt op hoe Rotterdam eerst heette? Dit was namelijk Rotta. Dit was dan wel nog voor 1170, een flink tijdje terug. (daarna is alles 100 jaar onbewoonbaar geweest door een vloed)

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 01 augustus 2018

Traineeship in Groningen

Groningen, een bruisende studentenstad. Maar naast alleen studeren, feesten en drinken ook een stad vol mogelijkheden om te groeien in jou carrière! Groningen biedt naast vele leuke kroegen (bijna 200!) en cafeetjes ook mooie bedrijven en multinationals die verschillende geweldige traineeships aanbieden. Wat dacht je van een traineeship bij PwC?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 25 juli 2018

Traineeship in Den Haag

Mooie stad achter de duinen. Trainee in Den Haag, wat zijn de mogelijkheden voor jou als starter. Naast een prachtige stad is Den Haag ook een geweldige plek om te beginnen aan jou carrière. Den Haag vormt samen met Rotterdam en maar liefst 22 andere gemeenten de metropoolregio Rotterdam Den Haag. Wist je trouwens dat de snoepkettingen die je kreeg in je kindertijd in Den Haag werden gemaakt?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 18 juli 2018

Tax Trainee Talent

Ben jij een Tax Trainee Talent? Heb jij je aangifte al ingevuld voordat je deze kunt inleveren? Zou jij niet weten wat jij zonder belasting zou moeten in je leven? Dan is waarschijnlijk jou toekomst al vastgelegd. Dit is namelijk Tax Trainee bij Deloitte!

Deloitte is op zoek naar financiële en juridische toppers binnen tax. 

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 11 juli 2018

Traineeship Philips - IT

Trainee bij Philips

Op zoek naar een traineeship bij Philips?  Op het moment heeft Philips een mooie IT Traineeship open staan. Tijdens een IT traineeship bij Philips ga je  twee jaar aan de slag met 3 verschillende uitdagingen. Deze uitdagingen zul je uitvoeren in verschillende afdelingen binnen de IT afdeling van Philips. Tijdens deze traineeship ligt de focus op het leren tijdens het werken.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zullen bestaan uit onder andere:

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 25 mei 2018

Traineeship Betekenis

Traineeship Betekenis

Een traineeship is een startersfunctie waarbij je als trainee wordt opgeleid tot een specialist in jouw vakgebied. Het traineeship bestaat uit een programma waarbij werken en leren centraal staat. Door middel van intensieve coaching en trainingen kan de starter zich snel ontwikkelen tot een professional. Het doel is om een vaste functie binnen het bedrijf te krijgen. De lengte van het traineeship varieert van een paar maanden tot drie jaar.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 17 mei 2018

Trainee in de Randstad -Traineeships

De Randstad- Plek voor jong talent.

Het is een feit. De Randstad blijft groeien en is booming voor de zakelijke markt. Er zijn vele nationale en internationale bedrijven gevestigd in de Randstad. Neem bijvoorbeeld PwC, Abn Amro, Unilever, Deloitte etc. Dit gebied in Nederland blijft meer verstedelijken en sommige voorspellen zelfs dat de Randstad één grote metropool wordt in de toekomst. Misschien is er dan geen Amsterdam, Utrecht of Rottedam meer! Zo ver is het nog niet. Maar de Randstad is zeker de plek waar je terecht kunt voor vele verschillende kansen in de arbeidsmarkt.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 04 mei 2018

FAQ - Alles over traineeships

Wat is een traineeship?

Een traineeship is een volwaardige baan bij een organisatie. Het verschil tussen een traineeship en een startersfunctie is dat je bij een traineeship ondersteuning krijgt. Je krijgt een persoonlijke coach die jou helpt bij hoe jij het beste binnen een organisatie gaat passen. Je wordt ondersteund door wekelijks gesprekken met je coach. Vaak ga je bij traineeships samenwerken met de verschillende afdelingen binnen een organisatie.

Lees verder Lees verder