Overslaan en naar de inhoud gaan

Finance Traineeship

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga verder naar solliciteren bij Moongro

Wil jij jezelf binnen 12 maanden ontwikkelen tot een professional binnen de wereld van banken en verzekeraars? Dan is het Finance Traineeship iets voor jou. Samen met onze partner bieden wij een 1-jarig traineeship aan waarbij je na een intensieve opleiding start bij een van Nederlandse grootste banken of verzekeraars. Tijdens het traineeship behaal je verschillende WFT-diploma's en uiteraard zijn er volop doorgroeimogelijkheden. 

Heb je al enige relevante werkervaring (1-3 jaar) opgedaan? Wij zijn ook op zoek naar young professionals!

Ga verder naar solliciteren bij Moongro

Other possibilities

Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

HBO Finance Traineeship

Banking / Finance

Moongro - Meerdere locaties

Ervaring opdoen bij de grote financiële merken, opleidingen volgen én gericht werken aan de vaardigheden die jou als professional waardevol en onderscheidend maken. Dat is het nieuwe HBO Finance Traineeship. Schrijf je nu in voor het meest complete en ambitieuze leer- en werktraject van financieel Nederland en breng je carrière supersnel uit de startblokken!

De snelle, digitale wereld van nu vraagt veel van financieel professionals. Uitstekende vakkennis bijvoorbeeld. En een combinatie van professional, social en digital skills. In het HBO Finance Traineeship worden de vakinhoudelijke financiële opleidingen samengebracht met een gericht competentie- en vaardigheidsprogramma, dat erop gericht is om jou als financieel professional een voorsprong te geven waar je je hele carrière van profiteert!

HBO Finance Traineeship
Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

Juridisch secretaresse

Overige

Moongro - Nederland

Voor een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke juridische kwesties en complexe en grensoverschrijdende transacties zijn wij op zoek naar een Juridische secretaresse. Je zult aan slag gaan binnen de Praktijkgroep Mainstream corporatie en je werkzaamheden zijn gericht op complexe en internationale billing. Je bent verantwoordelijk dat alles op tijd en nauwkeurig verloopt in het facturatie process. 

Juridisch secretaresse
Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

moongro test

IT / ICT

Moongro - Nederland

moongro test