Overslaan en naar de inhoud gaan

Hieroo

Wie zijn wij

Wij zijn Hieroo. Wij zijn dé lokale consultant. Wij wonen en werken in de eigen stad, doen consultancy-opdrachten bij lokale organisaties en worden opgeleid met behulp van enkele sterke partners, zoals Sioo. Op deze wijze behouden we talent voor de stad en werken wij aan verjonging, vernieuwing en versterking van organisaties.

Ons ideaal

Wij geloven dat een betere stad niet vanzelf ontstaat. Daarom werkt Hieroo vandaag aan een betere stad van morgen. We verbeteren organisaties. We bouwen aan een netwerk van Talent. We delen kennis en ervaring. We helpen de maatschappij. En bij dit alles werken we altijd ‘lokaal voor lokaal’.

Het Consultancy Traineeship:

Het Hieroo traineeship duurt 2 jaar en bestaat uit verschillende onderdelen. Je gaat aan de slag bij lokale opdrachtgevers met uitdagende consultancy opdrachten. Daarnaast krijg je een opleiding vanuit Sioo aangeboden, zodat je wordt opgeleid tot change consultant, maar je krijgt ook handvatten om als ondernemer aan de slag te gaan. Op de agenda staan onderwerpen als nieuwe organisatiemodellen, jezelf presenteren, organisatieverandering, ‘datafication’ en succesvol samenwerken.

Kennismaken en solliciteren bij

Spreekt ons Consultancy Traineeship jou aan en wil jij hier meer over weten? Neem een kijkje op onze website of maak een koffieafspraak om Hieroo beter te leren kennen!

Lees hier sollicitatietips

Upcoming events