Overslaan en naar de inhoud gaan

Ballast Nedam

Technology / Industry
Locatie: Nieuwegein
3.800 medewerkers
Naar de website

Werken bij Ballast Nedam

Wie zijn wij

Ballast Nedam werkt aan de vier werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. De werkgebieden hebben een sterke samenhang en vormen samen onze leefomgeving. Ballast Nedam focust daarbinnen op integrale projecten en op de nichemarkten industriebouw, offshore windmolens, secundaire grondstoffen en alternatieve brandstoffen. Op een aantal expertisegebieden zijn we ook internationaal actief.

Ballast Nedam kiest voor levenscyclus denken en doen: wij ontwikkelen, realiseren, beheren en hergebruiken. We zijn langdurig betrokken bij beheer, onderhoud en exploitatie van projecten en organiseren financiële haalbaarheid. Onze toeleverende en specialistische bedrijven leveren onderscheidend vermogen door innovatie, kostenleiderschap en inkoopkracht. Het aanbod van Ballast Nedam verschuift naar specifieke product-marktcombinaties met meer toegevoegde waarde.

Ballast Nedam realiseert blijvende kwaliteit in combinatie met lagere levenscycluskosten voor haar klanten en de samenleving.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Talenten komen het beste tot uitdrukking als mensen kunnen laten zien wat ze waard zijn.

Daarom stimuleren we dat onze medewerkers:

  • zich ondernemend opstellen;
  • hun verantwoordelijkheid nemen en die niet afschuiven naar boven;
  • hun kwaliteiten laten zien en ontplooien;
  • teamspirit tonen;
  • multidisciplinair werken;
  • bouwen aan hun eigen professionaliteit en meesterschap.

Kennismaken en solliciteren bij

Als we met je in zee gaan, bieden we vanzelfsprekend een uitstekende salariëring en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast doorloopt iedereen die bij ons komt werken, een intensief introductieprogramma. Dit bestaat uit:

  • een introductie op maat, waarin je kennismaakt met je directe collega’s en met specialisten op je eigen vakgebied;
  • landelijke introductiebijeenkomsten voor nieuwe medewerkers, waarin je kennismaakt met het bedrijf.

Werken met passie bij Ballast NedamDoor zo geïntroduceerd te worden, wennen mensen snel aan de organisatie. Ze weten in no time wie over welke kennis beschikt, en kunnen daardoor snel optimaal meedraaien.

BN’ers werken niet alleen nauw samen, ze doen ook veel samen binnen en buiten hun eigen organisatieonderdeel. Van projectbezoeken tot borrels, en van lezingen en excursies tot het jaarlijkse zomerfeest.