Overslaan en naar de inhoud gaan

Alewijnse

Offshore / Maritiem
Locatie: Nijmegen
Naar de website

Werken bij Alewijnse

Wie zijn wij

Algemeen
Alewijnse is een veelzijdige (elektro)technische dienstverlener. Empowering your business is onze slogan en daar staan we voor. ‘Empowering’ zien we als de optelsom van elektrotechnische systemen en totaaloplossingen. Uw business en deze technologie komen samen dankzij een krachtig ontwerp, zorgvuldige installatie en doordacht beheer. Klanten zien we daarbij als partners – en dat is wederzijds. Dat leidt tot de gezamenlijke ontwikkeling van uiteenlopende oplossingen.
Onze ruim 1100 medewerkers, verdeeld over 17 vestigingen wereldwijd, hebben hetzelfde doel. Your business. We zijn gespecialiseerd in de maritieme sector, de industrie en de utiliteitsbouw. Neemt u een kijkje bij onze diensten, producten en markten voor een indruk van onze veelzijdigheid en professionaliteit.
 
Gericht op trainees:
Wij zijn elektrotechnische professionals. Met 1100 medewerkers vormen wij Alewijnse, het innovatieve kennisbedrijf. Onze betrokken en bekwame specialisten zorgen voor hoogwaardige technische dienstverlening. Met het vakmanschap dat we in huis hebben lopen we voorop in de markt. Met opdrachtgevers uit de scheepsvaart, retail, technisch beheer en industrie. Alewijnse volgt haar klanten wereldwijd en heeft diverse vestigingen in het buitenland.