Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

3.4 Het maken en samenvoegen van nieuwe categorieën in SPSS

Voor het maken en samenvoegen van categorieën ga je naar transform, kies voor recode en klik hier op into diferent variable. Verplaats de variabele die getransformeerd moet worden naar numeric variable -> output variable, in output variable typ je vervolgens de naam van je nieuwe variabele en vervolgens klik je op change en dan op old and new variables. Bij new value geef je vervolgens de nieuwe waarde aan. Geef ook de oude waarden die opnieuw gecodeerd moeten worden specifiek aan.

Kies vervolgens voor add en dit blijf je herhalen totdat je alle waarden opnieuw hebt gecodeerd. Klik dan op continue.

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu
Finance
Het Finance Traineeship is een van de richtingen waarin je kunt starten als trainee binnen NN Group. Deze richting is voor studenten met een financiële achtergrond die hun talent willen toepassen in het Finance vakgebied.
30-04-2017
Deadline
3 dgn