Overslaan en naar de inhoud gaan

JUNIOR BUSINESS ANALIST- EDSN

Deadline: 20-02-2023 12:00:00
Niveau
WO
Richting

JUNIOR BUSINESS ANALIST- EDSN

Energie Data Service Nederland BV (EDSN) is de IT partner van de regionale netbeheerders, GTS en TenneT. Ze standaardiseert en vereenvoudigt de informatieoverdracht tussen alle partijen. Ze werkt aan digitalisering van de IT-infrastructuur, dataregisters, applicaties voor wettelijke overdracht van informatie en ontwikkelt nieuwe dataservices. Ze faciliteert daarmee een nieuw duurzaam energiesysteem. Essentieel bij de ontwikkeling van nieuwe dataservices is dat dit gebeurt op basis van een goed begrip en kennis van de toekomstige energiemarkt. In opdracht van EDSN zijn we daarom op zoek naar een jong talent die gaat werken op het snijvlak van IT, Data en marktontwikkelingen.

Heb jij de juiste skills en wil jij helpen om data-analyses te vertalen in begrijpelijke taal? Herken jij jezelf in onderstaande punten? Meld je dan aan!

  • Je hebt een WO-opleiding afgerond in de richting van IT, Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding.
  • Je werkt graag met data en modelleren en programmeren (Python) vind je leuk.
  • Je hebt interesse in de marktontwikkelingen die samenhangen met de energietranstie.
  • Je kan goed analyseren en weet hoofd- en bijzaken te scheiden.
  • Je kan mensen meenemen en overtuigen met je creatieve ideeën.
  • Je bent gemotiveerd om samen met een groep collega’s een bijdrage te leveren aan een duurzaam en betrouwbaar energiesysteem.

NATIONAAL ENERGIETRAINEESHIP

Deze functie wordt gecombineerd met het Nationaal Energietraineeship. Vier dagen per week ga je aan de slag op je werkplek, op de vijfde dag volg je het traineeprogramma. Daar krijg je trainingen en coaching gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je volgt gastcolleges van top-experts uit het werkveld en gaat op excursie naar aansprekende projecten binnen de energietransitie. Tevens leer je integraal samen te werken met andere trainees aan uitdagende energieprojecten bij minimaal vier verschillende organisaties.
Dit Energietraineeship geeft een boost aan de start van jouw carrière. Na het doorlopen van dit tweejarige traject, ben je een zelfsturende professional die, door persoonlijk leiderschap, inzicht in belangen, samenwerking en werkwijzen een unieke functie kan vervullen binnen het werkveld van de energietransitie. Je maakt deel uit van een netwerk, een hechte groep van professionals, die klaar is voor deze integrale aanpak.
Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je hierbij uit om te reageren door een cv (incl pasfoto) en jouw motivatie te sturen. We nemen dan snel contact met je op.