Overslaan en naar de inhoud gaan

Talent&Pro

Banking / Finance
Locatie: Utrecht
1.139 medewerkers
Naar de website

Werken bij Talent&Pro 

Wie zijn wij

Talent&Pro is binnen Nederland de marktleidende totaalpartner op het gebied van detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is al sinds 1999 actief in het bank- en verzekeringswezen, de actuariële markt en de pensioen&levenmarkt. Binnen deze sectoren zijn meer dan 800 interimspecialisten werkzaam in zowel operationele als strategische functies. Hoogopgeleide toptalenten en professionals die actief bijdragen aan efficiënte bedrijfsvoering en werkprocessen ­ en daarmee de resultaten ­ van financiële dienstverleners. Onderdeel van Talent&Pro is Match&More, dat zich met dezelfde dienstverlening volledig focust op de Rabobank Groep. Talent&Pro werkt voor alle grote financiële instellingen in Nederland.

Talent&Pro gelooft in het verschil dat talent kan creëren. We geloven in mensen en hun individuele drijfveren en groeiambities. Daarom laten we ambitieuze, afgestudeerde hbo’ers en wo’ers hun talent ontdekken en verdiepen. En bieden we ervaren (zelfstandige) professionals kansen om zich nóg verder te ontwikkelen in hun specialisme. We helpen hen om persoonlijk en zakelijk te groeien. Dit alles binnen een professionele opleidingsomgeving die is ingericht om persoonlijke voorkeuren te matchen met eisen van opdrachtgevers.

Bekijk het filmpje waarin we onze bedrijfsfilosofie in woord en beeld uiteenzetten.

Wie wij zoeken

De Matchtest is een handige tool op de website van Talent&Pro, waarbij je aan de hand van een aantal vragen te weten komt in hoeverre jij past bij de cultuur van Talent&Pro. Aan het einde van de test krijg je een ‘match-percentage’, dat aangeeft in welke mate jouw voorkeuren en eigenschappen overeenkomen met die van ons.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Talent&Pro en ben je benieuwd of wij een goede match voor jou zijn? Doe dan de Matchtest! Bezoek onze website voor meer informatie.

Kennismaken en solliciteren bij

Nog niet afgestudeerd, maar al wel bezig met wat je na je studie wilt doen? Overweeg je verschillende carrièremogelijkheden, en trekt de financiële sector jou wel? Schrijf je dan in voor de Talentpool van Talent&Pro!

De Talentpool is een netwerk van talentvolle studenten die na hun studie misschien wel voor ons aan de slag willen gaan. Als je je opgeeft voor de Talentpool, dan blijven we met je in contact. Zo nu en dan zullen we je een nieuwsbrief sturen, waarin nieuws staat dat voor jou interessant is. Tegen het eind van je studie nemen we contact met je op, om te kijken of we nog steeds nieuwsgierig naar elkaar zijn. Uiteraard kun jij ons ook altijd benaderen om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Interesse in de Talentpool? Kijk dan op onze website of mail ons voor meer informatie naar recruitment@talent-pro.com.