Overslaan en naar de inhoud gaan

Pon

16000 medewerkers

Werken bij Pon

Wij zijn wij

Mobiliteit brengt je verder. Daar zijn we bij Pon van overtuigd. In 1895
begonnen we als kleinschalig familiebedrijf. Ondertussen zijn we
wereldleider in mobiliteitsoplossingen. Met ruim 16.000 ondernemende
collega’s zetten we elke dag opnieuw miljoenen mensen en goederen in beweging.


Pon bestaat uit meer dan 80 ondernemingen verspreid over ruim 65
landen. Samen maken we het verschil in mobiliteit en spelen we in op
trends als verstedelijking, elektrificatie, duurzaamheid en digitalisering. De sterke merken waarvoor we werken dragen we een warm hart toe. Denk aan de automerken Volkswagen, Audi, SEAT en Porsche die we vertegenwoordigen als auto-importeur. En aan meer dan vijftien
hoogwaardige en iconische fietsmerken uit ons portfolio, waaronder
Gazelle, Urban Arrow, FOCUS en Santa Cruz. Ook zijn we trots op ons
Cat®-dealerschap. Bij alles wat we doen hebben we oog voor elkaar en de wereld om ons heen. Daarom gaan we duurzame partnerships aan en organiseren we activiteiten die waarde hebben voor onze medewerkers en de samenleving. 

Arbeidsvoorwaarden

Elke dag met plezier werken. Dat gunnen we iedereen! Goede
arbeidsvoorwaarden dragen daaraan bij. Onze arbeidsvoorwaarden
verschillen per onderneming, maar de uitgangspunten zijn altijd hetzelfde: een uitstekend salaris en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Met dat pakket kun een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen op producten van Pon, gebruikmaken van private lease voordelen of extra verlofdagen opnemen. 

Natuurlijk staat jouw gezondheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we het Pon Fit-programma dat bij medewerkers een gezonde levensstijl met voldoende beweging, gezond eten en aandacht voor jezelf stimuleert. Ook dragen we bij aan je zorgverzekering, bieden we een gezondheids- en werkplekcheck en hebben we een bedrijfsfysio die voor je klaarstaat.

Blijven ontwikkelen

Bij Pon zijn je carrièremogelijkheden eindeloos. Als je wil, kun je je leven lang bij Pon werken en ontwikkelen. Welk pad je bewandelt, bepaal je zelf.Natuurlijk bieden wij uitgebreide mogelijkheden om professioneel en persoonlijk te kunnen groeien. Je kunt bijvoorbeeld een betaalde opleiding volgen. Ook bieden we traineeships, leerroutes en loopbaanoriëntatie. En wat denk je van onze Summer en Winter Labs Zoals een Wim Hof Workshop, training Financieel Gezond of stoomcursus beter presenteren. Aan jou de keuze!

Duurzaamheid als kracht

Kies je voor Pon, dan kies je voor duurzaam. We brengen tal van
duurzame mobiliteitsoplossingen op de markt. Van elektrische en hybride auto’s en bedrijfswagens tot e-bikes en elektrische graafmachines. En van toekomstbestendige energieoplossingen tot elektrische en hybride aandrijving van schepen. Ook verlagen we onze CO2-uitstoot actief. Sinds 2018 is Pon in Nederland CO2-neutraal. Maar we willen meer. Daarom lanceerden we een CO2-neutrale strategie met als doel dat onze activiteiten wereldwijd zonder CO2-voetprint tot stand komen.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Kakelvers Hbo- of WO-diploma op zak? Dan wordt de rode loper helemaal voor je uitgerold, want talentvolle trainees zijn zeldzamer dan dennenbomen in de woestijn. Bij veel bedrijven ligt een strak programma voor je klaar, dat je goed voorbereid op een specifieke rol in een specifiek domein bij een specifiek bedrijf. Heel fijn natuurlijk, maar weet je wel 101% zeker welke rol je ambieert? Of zou je ‘stiekem’ liever aan meerdere organisaties, teams en functies willen snuffelen? En ontdekken waar jouw unieke talenten en ambities het beste tot
hun recht komen? Als het antwoord ‘ja!’ is, kijk gerust rond of er een traineeship voldoet aan jouw wensen! Wij zoeken in ieder geval mensen met:


● Een gezonde dosis autonomie, eigenaarschap, flexibiliteit, en (vooral)
ondernemerschap
● Je legt makkelijk contact en zoekt altijd naar verbinding. Samenwerken met mensen
met de meest uiteenlopende achtergronden en op allerlei organisatieniveaus ligt je
goed.
● Aantoonbare affiniteit met de mobiliteitssector + de drive om een positief verschil te
maken
● Communicatieve skills in het Nederlands en het Engels, ook op schermen
● Uiteindelijk zijn we vooral erg benieuwd naar jou als mens. Waarom heb jij bepaalde
keuzes gemaakt en hoe heeft dit jou gevormd

Upcoming events