Overslaan en naar de inhoud gaan

Nedap

800 medewerkers

Wie zijn wij

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 800 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

We werken altijd in groepsverband aan oplossingen voor vraagstukken. Het liefst doen we dat in kleine, slagvaardige teams. Daardoor voelt het soms alsof je bij Nedap in een kleine organisatie werkt. Maar dan wel met de uitgebreide mogelijkheden en middelen van een grote organisatie. Eigenlijk zijn we dus groot en klein tegelijk. The best of both worlds.

Wie zoeken wij

Tijdens je studie heb je heel wat kennis opgedaan. Maar wat kun je daar nu mee in de praktijk? Bij Nedap een heleboel. Wij investeren in talent. En dus nemen we jou en je persoonlijke ontwikkeling serieus.

 

Stages

Een stage bij Nedap laat jou de wereld buiten de collegebanken zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair ben je volwaardig lid van het team en krijg je de ruimte om je ideeën tot uiting te brengen en de skills te ontwikkelen die jij belangrijk vindt.

 

Afstuderen

Bevind jij je in de laatste fase van je studie en ben je op zoek naar een organisatie die je zal uitdagen en al je opgedane kennis en kunde toe te passen? Dan ben je bij Nedap aan het juiste adres. Naast de juiste begeleiding krijg je de vrijheid om je opdracht tot een succes te brengen op je eigen manier.

 

Student jobs

Bezig met je studie maar zou je graag een bijbaan willen? Bij Nedap krijg je een relevante bijbaan passend bij je studie waarin je je vakinhoudelijk en persoonlijk kunt ontwikkelen. Door een bijbaan bij Nedap doe je tijdens je studie al relevante en belangrijke praktijkervaring op.

 

Starters

Bij Nedap krijg je als starter de kans om echt iets te veranderen, in jouw leven en dat van andere mensen. Bekijk onze website voor alle startersfuncties.

 

Of je nou op zoek bent naar een stage- of afstudeerplek, of een bij- of startersbaan, wij helpen je bij het realiseren van je ideeën en ambities en dagen je uit om meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk hield.

 

Er is ruimte om te groeien. Altijd.

Kennismaken & Solliciteren

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Nedap? Je bent welkom op onze campus voor een kennismakingsgesprek. Stuur ons een bericht en wij helpen je verder.