Overslaan en naar de inhoud gaan

Nationaal Bodemtraineeship

Werken bij Nationaal Bodemtraineeship

Ons verhaal

Het Nationaal Bodemtraineeship is ontwikkeld om jong talent na hun afstuderen (HBO/WO) een goede start van hun carrière in het werkveld te bieden. Talent is voor ons de wil om te ontwikkelen. Niet alleen in het eigen vakgebied, ook over grenzen heen. Dat vraagt om vakspecialisten met een brede blik. Wij ontwikkelen persoonlijk leiderschap, stimuleren samenwerking en dagen uit.

Ontstaan van onze traineeships

Sinds het ontstaan in 2016 werken de trainees bij uiteenlopende partijen in het werkveld waarbij nauw samengewerkt wordt met het Nationaal Watertraineeship. Door deze samenwerking kan optimaal gebruik worden gemaakt van de ervaringen uit de watersector, en kunnen de verbindingen tussen de werkvelden van water en bodem en ondergrond worden versterkt. Inmiddels doen advies- en ingenieursbureaus, onderzoeksinstellingen, waterschappen, gemeenten en provincies mee. Zij bieden een baan aan één of meerdere trainees en begeleiden hen op de werkplek.

Onderstaande introductiefilm geeft een beeld van de diversiteit en dynamiek in het bodem- en ondergrondwerkveld. Daar is veel divers talent voor nodig!

Upcoming events