Overslaan en naar de inhoud gaan

Gasunie

1746 medewerkers

werken bij Gasunie

Wie zijn wij

We zijn een Europees gasinfrastructuurbedrijf met een van de grootste grensoverschrijdende gastransportnetwerken in Europa. Vanwege zijn strategische ligging, vormt ons netwerk het hart van de Europese gasrotonde. Deze gasrotonde breiden we steeds verder uit met interessante en technisch hoogstaande projecten, waaraan onze 1.700 medewerkers met enthousiasme werken. Ze doen dat vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Rusland.

Uitdagende projecten voor technisch experts We zijn continu op zoek naar economisch interessante en technisch uitdagende projecten. Zo hebben we een ondergrondse gasopslagfaciliteit bij Zuidwending gebouwd, hebben we deelgenomen in de eerste importterminal voor vloeibaar aardgas (LNG) in Nederland en participeren we in Nord Stream, een 1.200 kilometer lange leiding die wordt gelegd van Rusland naar Duitsland. Verder zijn we actief betrokken bij duurzame ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van groen gas en efficiënte energienetwerken. Natuurlijk biedt dit de nodige uitdagingen aan onze medewerkers, zoals onze technische experts, waarvan we dan ook veel verwachten.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Ben jij een ambitieuze WO-er die op zoek is naar een eerste uitdaging of tweede carrièrestap? Dan hebben wij een speciaal programma voor jou. Als trainee bij ons bedrijf ga je gelijk aan de slag met jouw pas verworven kennis en expertise. En werk je twee jaar intensief aan jouw eigen ontwikkeling bij ons bedrijf. Dat doe je niet alleen, je wordt daarin persoonlijk begeleid door een coach die speciaal aan jou wordt toegewezen.
Maar we zoeken niet zomaar iedereen. We verwachten van onze trainees een grote inzet en veelzijdig talent, zodat je op termijn wellicht kunt doorstromen naar onze topklas, waarin we de managers van de toekomst opleiden.

Kennismaken en solliciteren bij

Werken bij Gasunie is jezelf verder ontwikkelen binnen een innovatief bedrijf. We hebben regelmatig interessante vacatures voor verschillende fases in je carrière. Ook hebben we tweejarige traineeships, waarin je meewerkt aan drie verschillende projecten. Gedurende het traineeship volg je opleidingen en wordt je begeleid door een persoonlijke coach. Iets voor jou? Kijk op de website voor een mijlpaal in jouw carrière.