Overslaan en naar de inhoud gaan

Fluor

Werken bij Fluor

Wie zijn wij

Met meer dan 60.000 medewerkers verspreid over 100 landen behoort Fluor tot een van ’s werelds grootste organisaties op het gebied van engineering, procurement, fabricatie en construction. In Nederland hebben wij drie kantoren (in Amsterdam, Bergen op Zoom en Rotterdam) en wisselende projectlocaties van waaruit we werken.

Of je nou interesse hebt in de petrochemische industrie, life sciences (food & process, advanced manufacturing en farma) of in de infrastructuur: Fluor is dé plek als je op zoek bent naar een baan in een technische,  uitdagende en internationale projectomgeving. Wij managen technische projecten in alle fasen van de ‘project life-cycle’: van een eerste haalbaarheidsstudie tot en met de bouw en oplevering van een volledige miljardeninstallatie.

Wij hebben per jaar meerdere stageplaatsen voor talentvolle studenten en nemen ook regelmatig afgestudeerd talent aan. Je kunt beginnen in één van onze technische disciplines, bijvoorbeeld als process engineer, mechanical engineer of als civil engineer. Daarnaast hebben we mogelijkheden voor starters die interesse hebben in de commerciële kant van een project (denk aan cost engineering, risicomanagement, supply chain, project controls of contractsmanagement).
Een uitdagend Business Management traineeship is één van die mogelijkheden.

Waar je ook voor kiest: een carrière bij Fluor is maatwerk. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en ondersteunen je bij het vormgeven van jouw individuele carrièrepad.

Onze bedrijfscultuur is internationaal en professioneel, maar ook informeel. Wij staan bekend om de gestructureerde, hoogwaardige aanpak van onze projecten en besteden veel aandacht aan kwaliteit. Als echte projectorganisatie neemt het team een centrale rol in. Jouw kennis en vermogen tot goede samenwerking, (overtuigende) communicatie en initiatief zijn belangrijk voor jouw persoonlijk succes binnen onze organisatie.

Wij staan open voor jong talent en nemen het hele jaar door mensen aan, mits er ruimte is op onze projecten. Alleen voor onze traineeship geldt een vaste sollicitatie deadline. Meer weten of wil je solliciteren? Neem contact op met onze recruiter en vraag naar de mogelijkheden.