Overslaan en naar de inhoud gaan

FD Mediagroep

Werken bij FD Mediagroep

Wie zijn wij

FD Mediagroep (FDMG) is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Grote pijlers zijn de twee krachtige, journalistieke nieuwsmerken BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad.

We zijn getransformeerd van een traditioneel krantenbedrijf naar een innovatief technologiebedrijf. Met een duidelijke strategie, innovatieve en creatieve ideeën bewegen wij mee met de dynamiek die de transformatie naar digitaal teweeg brengt.

Wij lopen daarin voorop in het gebruik van nieuwe technologie voor het creëren van de allerbeste gebruikerservaring bij onze producten.

FD is de meest digitale krant van Nederland, 33% van onze abonnees is digitaal. We hebben de ambitie om binnen twee jaar door te groeien naar meer dan 50% digitale abonnees. Met jouw digitale kennis draag jij in de kern van het bedrijf met verbeterde en nieuwe producten (websites en apps). 

BNR Nieuwsradio is de aanjager van de vooruitgang. Dit is het geloof, de energie en de drijfveer die al ruim 15 jaar in ons zit geworteld. Wij brengen altijd het allerlaatste nieuws, maar zorgen ook voor duiding en verdieping. Wij zien digitaal als het primaire distributieplatform voor onze content.

Company.info is het snelst groeiende bedrijfsinformatie platform van Nederland. Company.info draait om technologie, waarbij slimme ideeën en innovaties leiden tot hoog gewaardeerde producten.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Als collega bij FD Mediagroep maak je deel uit van een gepassioneerd team van specialisten die allemaal vorm geven aan de digitalisering. We dagen je uit je ideeën verder te ontwikkelen en bieden je een innovatieve omgeving waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling, initiatief, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Ben jij op zoek naar (veel) ruimte voor initiatief en ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!