Overslaan en naar de inhoud gaan

Coca-Cola European Partners

730 medewerkers

Over Coca-Cola European Partners

Wij zijn Coca-Cola European Partners Nederland (CCEP) - een toegewijd team van ruim 730 medewerkers, die samenwerken om enkele van 's werelds meest geliefde merken te produceren, te distribueren en te verkopen.

Dagelijks verkopen we in Nederland zo’n 7 miljoen drankjes van de 13 merken die we maken en verkopen, waaronder Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea en Chaudfontaine in Nederland. Dat vraagt om een kwalitatief stevige distributie en productie. Daar zijn we bij Coca-Cola European Partners goed in.

We streven ernaar om de beste drankenverkoper met de beste klantenservice te zijn. Daar maken we ons hard voor, samen met jou. Dat we als marktleider ook voorop willen lopen als het gaat om duurzaamheid, nemen we niet als vanzelfsprekend aan. We zijn altijd gedreven om verder te groeien. 

De mensen achter de flessen

Coca-Cola European Partners trekt talentvolle medewerkers aan en geeft hen de kans zich verder te ontwikkelen. Zo benutten we ieders capaciteiten en kunnen medewerkers hun ambities waarmaken. Niet langer de manager, maar de medewerker neemt steeds meer zelf het eigen ontwikkelingsplan in handen. We vullen elkaar aan waar nodig. Werk aan jouw toekomst bij Coca-Cola European Partners en draai vanaf de eerste stagedag mee in ons team.

Nog meer weten? Ontdek hoe andere stagiairs hun stageperiode ervaren via https://www.youtube.com/watch?v=F2yy0IXH8uY.

Je bent ‘the original taste’

Dat staat goed op jouw cv: een stage bij een iconisch bedrijf met ware A-merken. Ons motto? Samen groeien, samen winnen. Coca-Cola, Fanta, Fuze Tea, Chaudfontaine of Sprite. Er is altijd wel een match tussen een van onze frisdranken en jouw voorkeuren. Hetzelfde geldt voor onze uiteenlopende stages en traineeships bij verschillende afdelingen. Iedereen is welkom. Onze verschillen in afkomst, gender, functie, ambitie, leeftijd en persoonlijkheid maken ons samen sterker.