Overslaan en naar de inhoud gaan

Cargill

Cargill zet zich in om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien.

Cargill creëert een netwerk binnen het globale voedingssysteem om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. We koppelen landbouwers aan markten, klanten aan duurzame voedingsoplossingen en voeden op die manier de wereld.

Over

Cargill zorgt ervoor dat het voedingsstelsel van de wereld voor u werkt. Wij zijn de schakel tussen boeren en markten, klanten en ingrediënten en huishoudens en dagelijkse essentiële zaken, van het voedsel dat ze eten tot de vloeren waarop ze lopen. Ons team met meer dan 160.000 leden wereldwijd innoveert met een doel in het achterhoofd, ondersteunt onze partners en gemeenschappen, terwijl we de wereld veilig, verantwoordelijk en duurzaam voeden.

Van voeder dat de methaanuitstoot vermindert tot hernieuwbare brandstoffen op basis van afval, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar onze waarden veranderen niet. We stellen mensen voorop. We leggen de lat hoger. We doen het juiste. Precies zo voorzien we al 158 jaar in de behoeften van onze medemens en de planeet waarop we leven, en zo gaan we het ook de komende generaties doen. Voor meer informatie gaat u naar Cargill.com of ons News Center.

Upcoming events