Overslaan en naar de inhoud gaan

Bavaria

1000 medewerkers

Werken bij Bavaria

Wie zijn wij

Bavaria is actief in maar liefst 120 landen. Als de laatste grote zelfstandige brouwer uit Nederland brouwen we al meer dan 300 jaar de mooiste bieren. Met natuurlijk mineraalwater, eigen mout en de beste hop. Maar Bavaria is óók het oudste nog bestaande familiebedrijf in de Nederlandse levensmiddelenbranche. En dat merk je meteen! Aan de informele sfeer en aan de heel eigen koers, gericht op de lange termijn.

Die heel eigen koers, gecombineerd met lef en sympathie, kenmerkt Bavaria als geen ander. Maar als sterk en ambitieus merk willen we nog veel meer groeien in de markt. Met een geheel nieuwe merkuitstraling en meer smaakvolle varianten, zoals Bavaria 8.6, Swinckels' en onze succesvolle 0.0% lijn. Maar ook met spraakmakende marketing, bijvoorbeeld de DutchDress en recent de campagne met Charlie Sheen. Dit alles maakt Bavaria een uniek bedrijf om voor te werken!

Holland Malt
Bavaria heeft sinds 2004 een meerderheidsaandeel in Holland Malt BV, een samenwerkingsverband tussen Bavaria en de landbouwcoöperatie Agrifirm. Bavaria beschikt over twee mouterijen: in Lieshout en in de Eemshaven. Met een maximale capaciteit van 245.000 ton mout per jaar voorziet Holland Malt brouwerijen wereldwijd van kwalitatief hoogstaande mout. 1/3 van de productie is bestemd voor Bavaria, 1/3 voor Europa en 1/3 voor buiten Europa (met name Latijns- en Zuid-Amerika, Japan en Rusland).

CereX
In 2010 heeft Bavaria CereX B.V. opgericht. CereX houdt zich bezig met de productie en verkoop van cereal extracts, een natuurlijk extract van granen. CereX extract kan zowel in de food- als beverage-industrie worden gebruikt. De productie vindt plaats in Lieshout. Als onderdeel van Bavaria profiteert CereX van meer dan 300 jaar ervaring in de drankenindustrie, de kennis en technologie van een eigen mouterij en de beschikking over natuurzuiver mineraalwater uit eigen bron.

Kennismaken en solliciteren bij

Kijk op onze websites voor de openstaande vacatures en stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV zo spoedig mogelijk naar P&O@bavaria.nl. Je ontvangt binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging. Mocht je deze niet ontvangen, dan kun je contact opnemen met de afdeling P&O op telefoonnummer: 0499-428142.