Overslaan en naar de inhoud gaan

Bain & Company

120 medewerkers

Werken bij Bain & Company

Wie zijn wij

Bedrijf Bain & Company
Bain & Company is een wereldwijd toonaangevend Strategy Consultancy bureau. Onze consultants houden zich bezig met strategische vraagstukken zoals groei mogelijkheden, overnames en organisatie veranderingen. Onze filosofie is results, not reports. Op basis van feitelijke analyses ontwikkelen de teams samen met de klant praktische en waardevolle inzichten waardoor de klant de concurrentie vóór kan blijven. Bain is een dynamisch, pragmatisch en ondernemend bedrijf: dé plek voor wie een intellectuele uitdaging en sterke verantwoordelijkheid in zijn of haar werk eist.

Werken bij Bain & Company
Het Amsterdam kantoor is binnen Bain bijzonder. Wij zijn één van de best presterende kantoren op het gebied van training en persoonlijke en professionele ontwikkeling. De werksfeer is open, informeel en direct. Door onze sterke positie binnen het Bain netwerk zijn er ook bijzonder veel mogelijkheden voor internationale carrièrestappen.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Wat vragen wij van jou?
Werken voor Bain vereist sterke analytische en interpersoonlijke vaardigheden. Bain consultants worden getraind om strategie specialisten te zijn, maar blijven pure generalisten wat betreft industrie. Specifieke business ervaring is niet noodzakelijk wanneer je begint met werken, omdat Bain je introductie en training programma aanpast aan jouw persoonlijke behoeftes.

Starters
Ben je net afgestudeerd, dan begin je bij Bain als Associate Consultant. Tijdens deze periode is er veel tijd en aandacht voor training en professional development. Na ongeveer twee jaar kun je de stap naar Senior Associate Consultant maken. Hierna is er de mogelijkheid om een MBA te doen aan één van de gerenommeerde instellingen. De volgende stap in je carrière is de rol van Consultant, gevolgd door Manager en uiteindelijk Partner. Tijdens je loopbaan zijn er ruime mogelijkheden om een transfer naar een ander kantoor te maken.

Vloeiende beheersing van Engels en Nederlands is een vereiste. Kennis van andere Europese talen is een voordeel, gezien de internationale aard van de meeste van onze opdrachten.

Upcoming events