Overslaan en naar de inhoud gaan

Achmea

14000 medewerkers

Achmea: Grootste verzekeraar van Nederland

Maak veel impact bij Achmea 

Bij Achmea ben je niet zomaar een data-engineer, digital marketeer, IT’er, zorginkoper óf financial. Je bent in eerste plaats iemand die werkt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, vanuit je hart. Iemand die vooroploopt in het vakgebied en talent inzet voor een samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig én gezond met elkaar leeft. Duurzaam Samen Leven noemen wij dat. 

Samen lossen wij grote maatschappelijke vraagstukken op    

Al sinds 1811 zijn we er voor mensen op de momenten dat het er écht toe doet; bij een woningbrand, een auto-ongeluk óf een cybercrime aanval. Zorgen we er samen voor dat het leven door kan gaan. 

Maar daarnaast zien we grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, wonen & werken, mobiliteit en inkomen. Handen uit de mouwen, zeggen wij! Want als grote financiële dienstverlener met ruim 10 miljoen klanten vinden wij dat wij een rol hebben in het oplossen hiervan. Dus pakken we die ook. Samen met onze klanten, partners en 13.000 collega’s.   

Kom vooroplopen! 

In de praktijk betekent dat samen met de beste experts schaven aan risicomodellen, meewerken aan zorginnovaties, diensten ontwikkelen die huizen verduurzamen, apps bouwen die mobielvrij fietsen én autorijden stimuleren óf marketinguitingen bedenken die bij miljoenen mensen blijven hangen. Kortom: bij Achmea maak je flink wat impact. 

En dat allemaal in een ambitieuze omgeving waar we elkaar inspireren, vernieuwing omarmen, blijven leren en experimenteren. Zodat jij je hart kunt volgen: daar waar de passie ontstaat. We hebben oog voor elkaar en voor diversiteit, ieder brengt iets unieks. 

Kom ook verrassend veel impact maken 

Wil jij vanuit jouw talent bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen? Bekijk onze vacatures en solliciteer. 

Upcoming events