Overslaan en naar de inhoud gaan

TALENTPOOL

TALENTPOOL

Talentpool header

Ervaren persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces, vind je eerste droombaan met Moongro!

Meld je aan voor de hoogopgeleide talentpool en op basis van de door jou ingevulde gegevens zullen onze career consultants op zoek gaan naar de beste match op basis van data. Ervaren persoonlijke begeleiding gedurende het gehele proces, vind je eerste droombaan met Moongro!

WELK BEDRIJF PAST BIJ MIJ?

WELK BEDRIJF PAST BIJ MIJ?

Talentpool header

(Bijna) afgestudeerd en druk op zoek naar het bedrijf waar jij goed bij past? Doe de test en weet binnen 5 minuten bij welk bedrijf jij echt gelukkig gaat worden

(Bijna) afgestudeerd en druk op zoek naar het bedrijf waar jij goed bij past? ontdek dan je match met de test welkbedrijfpastbijmij en vind de werkplek waar je gelukkiger bent en beter presteert. Doe de test en weet binnen 5 minuten bij welk bedrijf jij echt gelukkig gaat worden

Bij YSE helpen wij jonge talenten en organisaties om hun toekomst vorm te geven. Dit doen we door middel van traineeships, trainingen en events. Bij YSE heb je de mogelijkheid om te kiezen uit het traineeship dat het beste bij jou past. 

Wij vinden niks leuker dan het werken met jonge, enthousiaste mensen. Onze YSE-ers brengen elke dag weer een dosis positieve energie, vernieuwingskracht en creativiteit bij de organisaties die met ons werken. Zo bouwen zij aan hun toekomst. Hoe jíj die vernieuwing en verandering kan brengen? Daar helpen we je natuurlijk bij. Dat doen we door je te coachen, te trainen en door je te laten leren van andere YSE-ers. Dat hebben we in de afgelopen 10 jaar bij meer dan 200 starters gedaan. Wil jij dat ook? 

Voor jouw zoekopdracht zijn momenteel geen traineeships open voor inschrijving.

Bekijk hieronder de lijst met andere mogelijkheden gerelateerd aan jouw zoekopdracht of maak een nieuwe keuze in het filter aan de linkerkant.

9 traineeships open voor inschrijving