Overslaan en naar de inhoud gaan

Young Colfield

40 werknemers

Young Colfield - Young Colfield Talent Program

Deadline: 19-11-2023 12:00:00

Functieomschrijving

Heb je een passie voor projectmanagement en/of consultancy? Maar ben je nog erg op zoek naar wat voor soort organisatie en omgeving nou precies bij jou past? Dan ben je in ons Talent Program aan het juiste adres!

 

In het Talent Program vervul je in twee jaar gemiddeld drie opdrachten van circa zes tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als project manager, junior consultant en/of business developer. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill trainingen (zoals Scrum Agile of Consultancy skills), als softskill trainingen (zoals Conflicthantering, Onderhandelen, Zelf Management en Persoonlijk leiderschap). Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit 7 andere trainees, waar je een hechte band mee opbouwt!

 

Naast de grote portie aan ambitie die leeft in onze organisatie, zijn wij ook niet vies van wat gezelligheid op zijn tijd. Onze vrijdagmiddag borrels zijn altijd erg gezellig, we organiseren door het jaar heen verschillende activiteiten en borrels met elkaar én we gaan ieder jaar een lang weekend met elkaar op wintersport!

Functievereisten

Voorwaarden Talent Program:

  • Universitaire studie: Een afgeronde universitaire studie, bij voorkeur Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen of een andere studie waarin je jouw passie voor organisaties en het bedrijfsleven hebt kunnen botvieren.
  • Maximaal 2 jaar werkervaring: Helemaal geen werkervaring? Geen probleem. Een beetje werkervaring? Ook prima.
  • Nevenactiviteiten: Bestuurslid van de studie- of sportvereniging, event organisator of student-assistent: wij vinden het belangrijk dat je verschillende dingen hebt gedaan naast je studie.
  • Lef: Een gezonde dosis durf is essentieel in ons werk. Jij wandelt dus fluitend buiten de gebaande paden. 
  • Authentiek: Je bent zelfkritisch en staat te popelen om te groeien. Daarnaast zijn je sociale skills goed ontwikkeld. 

 

Onze visie op het selectieproces

Denk je na het lezen van de vacature; “Dit ben ik! Dit wil ik!"? Mooi! Heel leuk als je solliciteert. Voordat je dat doet willen we je daar nog het volgende in meegeven:

 

Wij vinden het namelijk vooral belangrijk om JOU te leren kennen. Laat dus los wat je denkt dat wij willen horen en probeer je motivatie zo persoonlijk mogelijk te maken. Alleen dan kunnen we samen goed kijken of hetgeen jij zoekt en wie jij bent matcht met wie wij zijn en wat wij aanbieden met ons Talent Program. Daarom willen je graag de kans bieden om jouw motivatie over te brengen op de manier die het beste bij jou past. 

 

  • Ben jij op je best als je hardop vertelt? Deel dan je motivatie in de vorm van een filmpje.
  • Werk je liever met beelden? Maak dan een PowerPoint, websitepagina of iets anders visueels dat goed bij je past. 
  • Ben jij een schrijftalent en werk je je verhaal het liefst uit op papier? Schrijf dan je motivatie in de vorm van een brief of verhaal. 

Wees dus vrij in de vorm die je kiest, er is geen goed of fout!