Overslaan en naar de inhoud gaan

Management Traineeship

Bedrijf: Ormit Talent
Richting(en): Management |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Ormit Talent

Je hebt leiderschapsambitie maar weet dat je nog veel te leren hebt. Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als digitalisering, duurzaamheid en wendbaarheid. Heb jij het lef om echt aan de slag te gaan met jouw talent en ambitie?

Dit programma in het kort:

  • 2 jarig programma. Werk aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in ons Young Leaders Program. Na 2 jaar krijg je de optie om te verlengen met een specialisatie jaar.
  • Focus op leiderschap. Ons ontwikkelprogramma begeleid jou met opdrachten, trainingen en coaching tot een daadkrachtige manager. 
  • Mogelijkheid tot specialisatie. In de richting van Change Management, Sustainabality, Product Management en Data.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Naast een marktconform salaris een uitgebreid pakket waarin jouw onkosten, pensioen en vakanties goed geregeld zijn. En... wist je dat het ontwikkelprogramma 45.000 euro waard is?

Dit ben jij:

  • Master. Je hebt een afgeronde masteropleiding (MSc) in de richting van management, business, digital of techniek.
  • Starter. Met 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring.
  • Management ambities. Jij weet waar jij jezelf ziet over 3 jaar, in een management positie bij een toffe organisatie.
  • Curious. Je bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ervaringen, feedback en avontuur!

Discover

Jouw unieke persoonlijkheid, skills en talenten zijn het vertrekpunt voor een succesvolle carrière in Management. Bij Ormit Talent geloven we in jouw talent. We love it! We doorgronden je persoonlijkheid, skills en talenten en helpen je deze verder te ontdekken. Maar dan ook echt. Samen graven wij dieper naar jouw kwaliteiten, ambities en levensdromen. Samen werken we aan jouw ontwikkeling en halen wij het beste in jou naar boven. Ormit Talent gelooft dat je pas echt gelukkig en succesvol in je werk kunt zijn als dit aansluit bij wie jij bent. Bovendien verwelkomen wij jou bij een inspirerende club van meer talenten zoals jij. Regelmatig komen jullie samen om ervaringen uitwisselen tijdens trainingen, intervisies of gewoon bij een borrel. Reken maar dat jij je bij Ormit Talent blijft ontwikkelen. En dat het mooi en onvergetelijk wordt.

Develop

Je gaat hard aan de slag met jouw ontwikkeling. Dit doe je niet alleen. Wij zijn er voor jou om je daarbij te helpen. Met de beste begeleiding, feedback, coaching en training in ons intensieve ontwikkelprogramma. Zo werk je tijdens dit 3 jarige traineeship aan het aanscherpen van zowel jouw persoonlijke- als business skills. Na 2 jaar krijg je de mogelijkheid om vervroegd uit te stromen. Ben je nog niet klaar met ontwikkelen? Dan kun jij jezelf in het derde jaar op basis van jouw behoefte en interesses verder specialiseren. Dat kan in de richting van Change Management, Sustainability, Product Management en Data. Dit alles om jouw persoonlijke én professionele doelen te bereiken.

Deliver

Wij geloven dat je het meeste leert van doen. Je gaat aan slag met uitdagende opdrachten die er werkelijk toe doen. En die aansluiten bij de ervaring die jij al meeneemt. Jouw persoonlijke ontwikkeling groeit met de impactvolle resultaten die jij realiseert mee. Je krijgt de kans jouw talenten te laten zien aan bij de toporganisaties uit ons netwerk. Daar krijg je alle ruimte om betekenisvol te zijn en het verschil te maken. Zo creëer je zelf kansen, want na afloop van dit traineeship ligt de wereld voor je open!

Marius Zuurbier Management Trainee bij Ormit Talent

Al tijdens mijn studie wist ik dat ik mij meer wilde focussen op projectmanagement en merkte ik dat persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk is in het bedrijfsleven. Ik heb voor Ormit Talent gekozen omdat zij écht focussen op die persoonlijke ontwikkeling; door het inzetten van een coach, een intervisie en groepstraject met je pool en door het uitgebreide trainingstraject. De verbinding die wij als pool met elkaar hebben is daarbij niet te onderschatten en biedt ontzettend veel mogelijkheden tot ontwikkeling. Via Ormit Talent heb ik uitdagende projecten mogen doen waar ik leiding mocht geven aan meerdere teams en waar ik echt uit mijn comfort zone werd getrokken. Dit kan soms wat spanning geven maar het proces is ontzettend leerzaam. Ik ben blij dat ik deze stap heb kunnen zetten!

Waarom kiezen voor Ormit Talent?

Talent vormt de sleutel tussen de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld. Bij Ormit Talent zetten we in op dat talent en de ontwikkeling ervan. Samen streven we naar de perfect match tussen talenten en significante bedrijven, met als ultieme doel de leiders van morgen aan te leveren.

Ga naar de website van Ormit Talent

Andere vacatures

werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Young Professional Program bij ORMIT

Alle richtingen

Ormit Talent - Nederland

Ontwikkel jezelf tot een daadkrachtige en authentieke leider. Verbeter je leiderschapskwaliteiten en ontdek de optimale match tussen jouw talent, rol en organisatie. Ben je toe aan de volgende carrièrestap en wil jij jezelf maximaal uitdagen? Dan is dit jouw volgende stap!

Young Professional Program bij ORMIT
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Product Owner Talent Program

Management, Marketing / Product Management

Ormit Talent - Nederland

Een Product Owner word je niet zomaar! Zo ben je de vertegenwoordiger van de business, en maak je samen met jouw team steeds de beste keuzes aan de hand van de verschillende belangen. Een uitdagende rol dus, die vraagt om een mix van leiderschapskwaliteiten, stakeholder management en een goede product en bedrijfsvisie. Jij barst van het talent, je durft ergens voor te gaan staan. Heb jij het lef om te gaan knallen als Product Owner?

Product Owner Talent Program
Aanmelden tot en met

Energietransitie Talent Programma

Overige, Engineering / Techniek

Ormit Talent - Nederland

Een succesvolle energietransitie vraagt naast innovatie vooral ook leiderschap. Wil jij als future leader een bijdrage leveren aan de realisatie van deze transitie en het behalen van de klimaatdoelstellingen? Dan biedt ons Energietransitie Talent Programma jou een unieke kans om je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, je talent te ontdekken, kennis te maken met verschillende werkgevers en gave projecten te doen op het gebied van de energietransitie.

Energietransitie Talent Programma