Overslaan en naar de inhoud gaan

Telefonisch/online hulpverlener medische vragen coronavirus

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Telefonisch/online hulpverlener medische vragen coronavirus

Dankjewel dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

Er wordt op dit moment in Nederland door heel veel mensen keihard gewerkt om elkaar te helpen en met z’n allen goed door deze lastige tijd heen te komen. Zowel qua gezondheid, alsook op het gebied van banen en de gehele economie is het cruciaal dat we op elkaar kunnen rekenen.

Het is nog niet zo ver en laten we hopen dat het ook niet zo ver komt, maar het zou kunnen dat het virus ondanks alle genomen maatregelen de komende tijd nog verder om zich heen grijpt. Wanneer iedereen binnen dient te blijven en huisartsen wellicht, net als in andere landen, de grote vraag aan antwoorden op medische vragen rondom het coronavirus niet meer kunnen opvangen, is het fijn dat er mensen zijn die dit tijdelijk deels over kunnen nemen.   

Volg je een opleiding tot arts of verpleegkundige of ben je al afgestudeerd en ben je per direct fulltime of minimaal 2 dagen per week beschikbaar i.c.m. het feit dat je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift? Dan is je hulp hard nodig! 

Je wordt online getraind, om vervolgens vanachter je eigen computer via chat en telefonie te helpen om alle medische vragen die mensen hebben gerelateerd aan het coronavirus te beantwoorden. Je verdient met deze tijdelijke parttime of fulltimebaan 16 euro per uur.

Laten we hopen dat deze tijdelijke baan er niet komt, omdat dat niet nodig is. Mocht het toch die kant op gaan, dan zou het fantastisch zijn wanneer wij al in contact zijn met jou en de trainingen direct plaats kunnen vinden, zodat alle medische vragen grotendeels beantwoord blijven. 

Wil jij ook helpen als het nodig is? Laat dan direct je gegevens achter via onderstaande button. 

Door de grote werkdruk op dit moment kunnen wij niet direct telefonisch contact met je opnemen. Wel zullen wij je op korte termijn via e-mail informeren wanneer dit nodig blijkt te zijn.

Heel veel dank dat je je hulp aanbiedt om in te springen wanneer het nodig is!

Mocht je dit bericht ook in je netwerk willen delen, heel graag.

Dankjewel voor je betrokkenheid en hulp!

Oscar Bieleveld
Directeur Moongro

Doel dat wij willen realiseren: minimaal 300 mensen bij elkaar brengen met een opleiding tot arts of in de zorg.

Ons doel is om vanuit Moongro samen met jou op korte termijn een hele grote bijdrage te leveren door een groep van 300 jonge, hoogopgeleiden met een medische opleiding of zorgopleiding bij elkaar te brengen, die klaar staan om via chat en telefonie medische vragen omtrent het coronavirus te beantwoorden, mocht dit nodig zijn.

Over Moongro

Moongro is een recruitmentplatform met een groot aantal websites voor jong, hoogopgeleid talent. Maandelijks maken tussen de 60.000 en 100.000 mensen gebruik van ons platform, waardoor het voor ons direct als een logische stap voelde om dit initiatief vorm te gegeven en te starten. 

Naast dat wij een nationale campagne zijn gestart om minimaal duizend jonge hoogopgeleiden bij elkaar te brengen en te trainen om de aanvragen gerelateerd aan de door het kabinet ontwikkelde noodmaatregelen snel en zorgvuldig af te handelen, zijn wij ook een campagne gestart om minimaal 300 jonge, hoogopgeleiden bij elkaar te brengen en te trainen om via chat en telefonie medische vragen omtrent het coronavirus te beantwoorden, mocht dit in de toekomst nodig zijn.

Nogmaals dank voor je hulp! Samen gaan we het realiseren!

Namens Moongro,
Oscar Bieleveld

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Stage Online Marketing September 2020

Online Marketing, IT / ICT, PR / Communicatie

Moongro - Amsterdam

Startdatum: 01 september 2020

Wil jij vanaf september 2020 stage lopen bij Moongro, een jong, dynamisch en plat bedrijf waar jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Heb je affiniteit met Online Marketing en lijkt het jou gaaf om meer te leren op het gebied van Google Analytics, UX, SEO, SEA, Social Media advertentie beheer en meer?

Wil jij met je proactieve en energieke werkhouding elke dag het beste uit je stage halen? Hou je stiekem ook van een gezonde dosis gezelligheid, humor en sta je open voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of een ander competitief spelletje? Dan ben jij onze nieuwe stagiair(e) Junior Online Marketeer!

Aanmelden tot en met

HBO Finance Traineeship

Banking / Finance

Moongro - Meerdere locaties

Ervaring opdoen bij de grote financiële merken, opleidingen volgen én gericht werken aan de vaardigheden die jou als professional waardevol en onderscheidend maken. Dat is het nieuwe HBO Finance Traineeship. Schrijf je nu in voor het meest complete en ambitieuze leer- en werktraject van financieel Nederland en breng je carrière supersnel uit de startblokken!

De snelle, digitale wereld van nu vraagt veel van financieel professionals. Uitstekende vakkennis bijvoorbeeld. En een combinatie van professional, social en digital skills. In het HBO Finance Traineeship worden de vakinhoudelijke financiële opleidingen samengebracht met een gericht competentie- en vaardigheidsprogramma, dat erop gericht is om jou als financieel professional een voorsprong te geven waar je je hele carrière van profiteert!