Recruitment Traineeship

HRM / Recruitment
HBO & WO
Moongro
Location: Amsterdam
deadline aanmelden:
Voeg toe als favoriet
deadline aanmelden:
Aanmelden

Moongro Recruitment Traineeship

  • Staat groei en persoonlijke ontwikkeling voor jou centraal en ben je niet bang voor een omgeving waar je in zeer hoog tempo zal groeien?
  • Wil jij werken bij een organisatie waar iedereen trots is op wat hij/ zij doet en waarbij dit iedere dag voelbaar is?
  • Krijg jij er een kick van om te scoren en samen met energieke collega’s wekelijks successen te vieren?
  • Voel jij je thuis bij een innovatief jong bedrijf dat meer dan 50% per jaar groeit?
  • Vind jij het interessant om je salaris te verdubbelen door je bonus?
  • En kun jij niet wachten om iedere dag het verschil te maken voor de multinationals waar jij 100% verantwoordelijk voor wordt?!

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is het Moongro Recruitment Traineeship?  
Het Moongro Recruitment Traineeship is een opleidingsprogramma waarbij je wordt opgeleid tot één van de beste Recruitment Consultants van Nederland. Je doorloopt in zeer hoog tempo met jouw traineeklasje een specifiek samengesteld opleidingsprogramma, waarbij je, zowel op professioneel- als persoonlijk-vlak, de maximale groei uit jezelf zal halen. Een combinatie van externe en interne trainers neemt je in hoog tempo mee in het programma.
 
Naast dat jij gedurende het jaar vele trainingen krijgt, zal jij ook direct in de praktijk gaan werken als Recruitment Consultant. Je zal worden begeleid door de Recruitment Manager die dit onderdeel binnen Moongro aanstuurt. Daarnaast is er begeleiding vanuit de HR Business Partner. Het Recruitment Traineeprogramma, maakt van jou in korte tijd een uiterst vaardige en professionele Recruitment Consultant. Je krijgt dan ook snel je eigen verantwoordelijkheden.  
 

Wat doet een Recruitment Consultant?

Als Recruitment Consultant ben je volledig verantwoordelijk voor het invullen van de recruitmentdoelstellingen van jouw klanten. Het klantcontact ligt volledig bij jou. Hierin trainen wij je en je krijgt meteen de ruimte om over opdrachten te onderhandelen en deze geheel zelf aan te nemen. Wij leren je daarnaast, hoe je deze snel en met de juiste kandidaten invult.
De opdrachten die Moongro voor haar klanten invult zijn soms losse vacatures, maar maken ook vaak deel uit van een strategische samenwerking. In dergelijke gevallen gaat het om 15 tot 50 vergelijkbare vacatures bij één opdrachtgever. Naast het klantcontact ben jij ook in de lead over het gehele recruitmentproces. Jij zorgt voor de perfecte match tussen klant en kandidaat. Jij voert zelf de gesprekken met kandidaten en snapt precies wat hij/zij wil. Jij bent ook de gene die bepaalt wie er voorgesteld wordt bij de opdrachtgever.  

Met wie werk je?

Moongro groeit dit jaar door naar een team van 50 professionals op ons kantoor in Amsterdam. Dit jonge, ondernemende team is enorm in beweging. Samen met andere Recruitment Consultants doorloop je het Moongro Recruitment Traineeship. Je rapporteert aan de Recruitment Manager. Het team van Recruitment Consultants is op dit moment strategisch een zeer belangrijk onderdeel voor Moongro. 

Al het contact met jouw klanten loopt via jou. Hierin is de opdracht leidend. Soms werk je hierin samen met een accountmanager, de Commercieel Directeur of de Business Development Directeur. Dit is afhankelijk van de omvang van het traject. Ook het contact met de kandidaten die jij wil voorstellen loopt 100% via jou.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, en maximaal 2 jaar werkervaring. Je bent ambitieus en ondernemend en legt makkelijk contact met mensen. Bovendien heb je een commerciële instelling.  Jij inspireert jouw omgeving met jouw energie, klantgerichtheid en enorme gedrevenheid. Je realiseert jouw doelstellingen altijd in hoog tempo en wil iedere dag groeien. Je werkt met de meest veeleisende klanten van Nederland en geniet ervan om altijd een stapje extra voor hen en de kandidaten te doen, om hen op deze manier positief te verbazen. Wat niemand lukt, lukt jou wel!

Wat bieden wij jou?

  • Een op maat gemaakt professioneel Recruitment Traineeship, waarbij je opgeleid wordt tot Recruitment Consultant. Je wordt zorgvuldig getraind, op elk onderdeel dat belangrijk is om een top Recruitment Consultant te worden. Naast vakinhoudelijke trainingen, krijg je ook trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden die jou als individu laten groeien.
  • Moongro is een positieve en ambitieuze omgeving die bol staat van ondernemerschap.  Wij groeien hard (50 – 100 procent/jaar)! In het doelgerichte team van Recruitment Consultants wordt veel samengewerkt en worden successen met elkaar gevierd.
  • Een jong en snel groeiend bedrijf. Het team bestaat uit mensen die qua impact het verschil maken in de markt. De gemiddelde leeftijd binnen Moongro is 28!
  • Herinneringen en collega’s voor het leven. Bij Moongro ga je heel veel mooie momenten meemaken en zal je jezelf als individu in zeer hoog tempo ontwikkelen. Daarnaast zijn er tal van mooie feestjes, waaronder een ieder jaar terugkerende ski-reis met het gehele bedrijf!

Moongro is het grootste online recruitmentplatform voor jong, hoogopgeleid talent. Voor ruim 300 multinationals en large corporates vult Moongro elk vraagstuk rondom hoogopgeleid talent in.
Moongro is eigenaar van 36 carriere-websites, die gezamenlijk ongeveer 100.000 unieke gebruikers per maand hebben om zich te oriënteren en direct te solliciteren, Hierdoor kan Moongro zowel het employer brand laden als elke recruitment doelstelling invullen, van haar opdrachtgevers. Op deze manier verbindt Moongro per jaar zo’n 6.000 hoogopgeleide young professionals tot 3 jaar werkervaring met potentiele werkgevers.
 
Moongro groeide de afgelopen jaren tussen de 50 en 100 procent per jaar. Momenteel werkt Moongro met 150 mensen, waaronder een team van 100 campus recruiters, dat actief is op de campussen van universiteiten en hogescholen in Nederland. 
 
Als je vragen hebt over de vacature kun jij terecht bij Lieke Beelen via lieke.beelen@moongro.com

Aanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden voor

Traineeship Recruitment Consultant in de IT-sector

Moongro
HBO & WO
Sales, IT / ICT, HRM / Recruitment

Talent Recruiters gezocht!

Moongro
HBO & WO
HRM / Recruitment, Sales
Aanmelden voor

Business Development Representative

Moongro
HBO & WO
Sales, HRM / Recruitment