Overslaan en naar de inhoud gaan

Online beoordelingsconsultant aanvragen noodmaatregelen coronacrisis

Bedrijf: Moongro
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Vooraanmelden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ultieme bijbaan!

Dankjewel dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

Er wordt op dit moment in Nederland door heel veel mensen keihard gewerkt om elkaar te helpen en met z’n allen goed door deze lastige tijd heen te komen. Zowel qua gezondheid, alsook op het gebied van banen en de gehele economie is het cruciaal dat we op elkaar kunnen rekenen.

Het zal je niet ontgaan zijn dat het kabinet per direct een groot aantal noodmaatregelen heeft ontwikkeld, welke de komende maanden op economisch vlak zullen zorgen voor steun van individuen en bedrijven. 

Om deze noodmaatregelen zorgvuldig en snel uit te kunnen voeren hebben de partijen die betrokken zijn bij de uitvoering van deze noodmaatregelen per direct behoefte aan duizenden frisse, jonge mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een drive om te helpen!   

Volg je een bachelor of masteropleiding of ben je al afgestudeerd en ben je per direct fulltime of minimaal 2 dagen per week beschikbaar i.c.m. het feit dat je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift? Dan is je hulp hard nodig! 

Je wordt online getraind op het gebied van de verschillende noodmaatregelen van het kabinet, om vervolgens vanachter je eigen computer te helpen om alle steunaanvragen gerelateerd aan de coronacrisis te beoordelen en te verwerken voor de betrokken partijen. Je verdient met deze tijdelijke parttime of fulltimebaan 16 euro per uur.

Vanuit deze belangrijke baan kun je vervolgens, waarschijnlijk vanaf dit najaar, met voorrang instromen in verschillende traineeprogramma's op het gebied van finance, financial crime detection, data-analyse, business IT en digital marketing.

Wil jij ook helpen? Laat dan direct je gegevens achter via onderstaande button. 

Door de grote aantallen en het afstemmen van het virtuele trainingsprogramma kunnen wij niet direct telefonisch contact met je opnemen. Wel zullen wij je op korte termijn via e-mail informeren over het vervolg.

Laten we samen bergen verzetten!

Mocht je dit bericht ook in je netwerk willen delen, heel graag.

Dankjewel voor je betrokkenheid en hulp!
 

Oscar Bieleveld

Directeur Moongro

Doel dat wij willen realiseren: 5000 jonge, hoogopgeleiden bij elkaar brengen.

Ons doel is om vanuit Moongro samen met jou op korte termijn een hele grote bijdrage te leveren aan het snel en zorgvuldig verwerken van de enorme berg werk die alle aanvragen bij de betrokken partijen teweegbrengen en waarvan de verwerking zo belangrijk is voor alle individuen en bedrijven die deze hebben ingediend. En daarmee voor de Nederlandse economie.

Ons doel is om minimaal 5.000 jonge hoogopgeleiden bij elkaar te brengen die willen en kunnen helpen om hen vervolgens de komende weken digitaal te trainen en snel de verdeling te maken met de verschillende betrokken partijen bij de uitvoering van de noodmaatregelen. Na één week campagne voeren zitten wij reeds over de helft

Over Moongro

Moongro is een data-gedreven recruitmentplatform met een groot aantal websites voor jong, hoogopgeleid talent. Maandelijks maken tussen de 60.000 en 100.000 mensen gebruik van ons platform, waardoor het voor ons direct als een logische stap voelde om dit initiatief vorm te gegeven en te starten. Nogmaals dank voor je hulp! Samen gaan we het realiseren!

Vooraanmelden

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Basisarts

Alle richtingen

Moongro - Landelijk

Vanwege de COVID-19 pandemie zoekt de GGD, op landelijke basis, (basis) artsen om de huidige teams van artsen en verpleegkundigen infectieziektebestrijding te versterken. Je bent als arts, samen met een arts infectieziektebestrijding, verantwoordelijk voor de afhandeling van met name Covid-19 meldingen, de coördinatie van bestrijding bij Covid-19 uitbraken in instellingen en de informatievoorziening van het publiek. Je ondersteunt inhoudelijk de infectieziekteverpleegkundigen in hun werkzaamheden. Je draait (op termijn) mee in telefonische bereikbaarheidsdiensten in weekend en avonduren.

Aanmelden tot en met

Digital Engineer

Engineering / Techniek, IT / ICT

Moongro - Amsterdam

Have you just completed your Master and are you interested in creating the digital business applications that can grow the clients' businesses? Then our customer is looking for you as a Digital Engineer!

Aanmelden tot en met

Parttime Consultant

Consulting

Moongro - Amsterdam

Per januari is Moongro op zoek naar een parttime Consultant om het recruitmentproces van een klant in goede banen te leiden. Het zal gaan om ongeveer 20 uur per week, waarbij je verantwoordelijk bent voor het selecteren en begeleiden van kandidaten gedurende het selectieproces. De klant is betrokken bij het op landelijk niveau terugbrengen van het coronavirus.